Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 8:57
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:10
🔥 Dziadzia bokser - teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
leonidkacap Wczoraj 22:50
przez się wahałem czy nie złożyć CV ale za dużo maszyn do obsługi na raz
Zgłoś
Aniafrania Wczoraj 22:51 1
Stalowy go przyjmie będzie z Pioterem pracował w telewizji już ma doświadczenie
Zgłoś
smc Wczoraj 22:52
*umowa na zastępstwo.
Zgłoś
ŻóltoCzarnyŻydPedał Wczoraj 22:55 2
Iron man
Zgłoś
Pedalski_Wlamywacz_2 Wczoraj 23:01 2
Nie rozumiem ludzi wykonujących tak niebezpieczną prace jak np w hucie, ja bym za żadne pieniądze się jej nie podjął bo życie i zdrowie jest najważniejsze a dla nich zginać za grosze to jak splunać ;/
Zgłoś
WKND Wczoraj 23:39 36
Pedalski_Wlamywacz_2 napisał/a:

Nie rozumiem ludzi wykonujących tak niebezpieczną prace jak np w hucie, ja bym za żadne pieniądze się jej nie podjął bo życie i zdrowie jest najważniejsze a dla nich zginać za grosze to jak splunać ;/

Rozumiem Twoje obawy i podejście, natomiast nie rozumiem takich komentarzy. Gdyby nie ludzie pracujący w hutach czy kopalniach różnych rud metali, to najprawdopodobniej siedziałbyś teraz w chatce ze słomy i gówna, a ten komentarz pisał byś patykiem na piasku czy tam glinianej tabliczce. Wszelkie technologie wymagają całych łańcuchów produkcyjnych, od murzyna w Afryce wydobywającego rudę kobaltu, przez fizyków pracujących przy reaktorach, by uzyskać izotop, po chińczyka składającego aparat do radioterapii nowotworów.
Ja nie rozumiem np tego, jak można tego nie rozumieć i że są i będą tacy ludzie, bo będą potrzebni. Zawsze byli potrzebni, często jako niewolnicy, dziś niewiele się zmieniło, prócz nazewnictwa.
Zgłoś
pfefe Wczoraj 23:43 2
Niech mi ktoś wytłumaczy co on chciał zrobić bo nie pojmuję. Ten stalowy pręt błyszczy się jakby był nawilżony wodą. Woda plus roztopiony metal to wiadomo że wybuchnie więc po co w ogóle stosować taką metodę i czemu to wszystko miało służyć???
Zgłoś
KozYoŁ Wczoraj 23:49 2
Kowal lvl 1.
Zgłoś
213213 Wczoraj 23:56 4

ograniczona wyobraźnia to jeszcze nic złego, dopóki jesteś świadomy że masz taki problem.

[ Dodano: 2024-12-21, 23:57 ]
pfefe napisał/a:

Niech mi ktoś wytłumaczy co on chciał zrobić bo nie pojmuję. Ten stalowy pręt błyszczy się jakby był nawilżony wodą. Woda plus roztopiony metal to wiadomo że wybuchnie więc po co w ogóle stosować taką metodę i czemu to wszystko miało służyć???

nie znam się, więc tym chętniej wytłumaczę:

zadaniem gościa było, aby skorupa stygnącej stali zbytnio nie zeskorupiała i gość ewidentnie zawalił swoje zadanie i próbował nadrobić kreatywnością.
Zgłoś
xdrt Dzisiaj 0:00

I tak lepiej niż w chłodni, w hucie przynajmniej ręce w cieple, trochę jak ginekolog.
Zgłoś
Janko Dzisiaj 0:16
Co on do kurwy nędzy sprawdzał tym kijkiem
Zgłoś
Adiczek Dzisiaj 0:29
Wyjebał wodę do oleju, nie oglądał sadola
Zgłoś
rybsony Dzisiaj 0:47 3
Zgłoś
zn506 Dzisiaj 1:09 1
WKND napisał/a:

, natomiast nie rozumiem takich komentarzy

Jemu chyba chodziło, że ci, na których grzbiecie ten cały bajzel jedzie - gówno z tego mają. Popatrz na Ukrainę - biedacy gina, by bogacze mogli dupczyć ich żony w Niemczech czy na Malediwach.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem