Dzięki szerokiej ofercie możesz sam zdecydować jaki tort najbardziej smakować będzie Twoim bliskim. Zapraszamy do składania zamówień
Zapraszamy również na pyszne pączki.
Tekst zwinięty, kliknij aby rozwinąć ▼
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oooo ja p🤬le pożygam się, te pączki spod pachy chyba jeszcze gorsze niż te srające kozy xD
Kuchnia tysiąca smaków
Hege
2024-09-02, 9:56
Polecam podpiąć pod temat post dodany przez @UkrytaPodNickiem, mianowicie inspirujący przepis na gulasz lub też bigos (w zależności od nomenklatury stosowanej w regionie) po złożonym procesie enzymatycznej hydrolizy wielkocząsteczkowych związków chemicznych tj. trawieniuxD
m.sadistic.pl/wykwintna-kuchnia-indyjska-vt597256.htm
Wreszcie się dowiedzieliśmy jak hindusi pozyskują materiał budowlany.
W końcu nie wiadomo czy to budowlaniec czy może restaurator. Gówno ma u nich tysiące zastosowań
ale nie jedna p0lka by temu pajetowi z teledysku knagę obsmyczyła...
Na dobry początek września, Flodzia uraczyła nas tortem z gówna. Dzięki Flodzia, Ty nigdy nie zawodzisz.
Co jest do k🤬y nędzy z tymi ludźmi? Przecież to niemożliwe, żeby k🤬a zamówić placka, który przed chwilą został wymazany potem spod pachy jakiegos menela. Jak oni znajdują klientów na taki syf??? No powiedźcie mi, bo ja nie ogarniam!!
Jaki kraj, taki tajny składnik receptury😉
Tak zwana sztuka nowoczesna
Gdzie są k🤬a kuchenne rewolucje ja sie pytam
Oglądam już trzeci raz i bardzo chcę wierzyć, że to fejk.
qrwa oni sprzedają obok mnie kebab , który niewiele się różni od tego gówna .