18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:21
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
T3RMINATOR 2023-04-01, 10:09 1
Co to, pistolet na flary?
Zgłoś
~Velture 2023-04-01, 10:44 3
T3RMINATOR napisał/a:

Co to, pistolet na flary?

W chuj popularne w Indiach na weselach i innych imprezach.
"BLACK COLD PYRO GUN" w google i masz.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
darek1234 2023-04-01, 11:13 5
Ślub i zaraz rozwód, bo który facet chce mieć babę ze spalonym ryjem?
Zgłoś
Yolanda 2023-04-01, 11:57 7
Przynajmniej nie będzie musiała wąsa golić.
Zgłoś
bercisko 2023-04-01, 12:09 15
Za dużo gówna na śniadanie zjadłą i metanem się jej odbiło
Zgłoś
RYHOO 2023-04-01, 12:16 3
za rozjebany ciapacki ryj piwo się należy jak nic

Jebać kurwy
Zgłoś
Baronessa 2023-04-01, 13:29
Typowe indyjskie oollywoodzkie efekty specjalne. Niech rura się cieszy, że bezpośrednio w łapach tego nie trzymała, bo nie miała by czym walić kapucyna swojemu małżowi po ślubie. Buahahah...
Zgłoś
dbwa 2023-04-01, 15:02
Myślałem, że to kolejny tiktok ale pozytywnie się zaskoczyłem
Zgłoś
AdamBrown 2023-04-02, 14:56
zawsze Mnie ciekawiły statystyki typu Ile par przeżyło ślub bez jakichś obrażeń?

Ateizm jest dziełem teologów.
Hugo Dionizy Steinhaus
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów