Kolkata, India. Muskura Bibi, 23, amazed medics when she delivered the baby born with fused legs in Kolkata, India, on Wednesday but tragically lost it just 4 hours later.
bo to co w temacie to efekt powszedniego tam kazirodztwa...
W Indiach zrobią z tego maleństwa zaraz atrakcję i zajebie je jakiś pierwszy po pierdolec. Taką wadę genetyczną wbrew pozorom łatwo się operuje tylko rehabilitacja trwa kilka lat i tyle. Normalne dziecko.
Życzę wam wszystkim kurwa zdrowego dzieciaka! tylko to jest najważniejsze
kurwa weźcie zejdźcie z dzieci ... nie ważne jaki gatunek, to kwestia wychowania co potem wyrasta z dzieciaka. Chujowi rodzicie, chujowe będzie dziecko - proste.
W Indiach zrobią z tego maleństwa zaraz atrakcję i zajebie je jakiś pierwszy po pierdolec. Taką wadę genetyczną wbrew pozorom łatwo się operuje tylko rehabilitacja trwa kilka lat i tyle. Normalne dziecko.
W opisie jest jasno napisane, że po 4h dziecko zmarło.
Swoją drogą spójrz w lewy górny róg strony i zobacz gdzie jesteś. Czujesz się obrażony tym postem? Dobrze. Powinieneś
kurwa weźcie zejdźcie z dzieci ... nie ważne jaki gatunek, to kwestia wychowania co potem wyrasta z dzieciaka. Chujowi rodzicie, chujowe będzie dziecko - proste.
O kiego chuja ci chodzi mordeczko? Za dużo alko w cebulowatej głowie?
Nie czytałem opisu
wiem gdzie jestem i jestem tu dłużej od Ciebie, i trochę więcej piwek otrzymałem więc nadal będę twierdził, że pomimo specyfiki portalu, z dzieci mimo wszystko powinno się zejść - moje zdanie.
O kiego chuja ci chodzi mordeczko? Za dużo alko w cebulowatej głowie?
o a Chuj Ci chodzi ? czy ja Cię obraziłem, wyzwałem od prawilnych sebiksów ruchających kuzynki, że zwracasz się do mnie w ten sposób ? Cebula cebula.. nie docenione warzywo
Bo jakby INDYJCZYKI zajarzyli... daliby lek na astmę w celu wyrównania szans... wróć, lek na syndrom syreni...
I nikt by ich nie wyjebał na olimpiadzie w pływaniu kurwa.
Ale kto tam w tym Indystanie ogląda biegi narciarskie...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów