18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Indyjska syrenka Syfiel
Suspens • 2017-12-15, 22:30
W Indiach potwierdzono istnienie syrenek.

Cytat:

Kolkata, India. Muskura Bibi, 23, amazed medics when she delivered the baby born with fused legs in Kolkata, India, on Wednesday but tragically lost it just 4 hours later.

Zgłoś
ePeeL 2017-12-15, 22:40 24
Niby szkoda dziecka, no ale:
Zgłoś
Halman 2017-12-15, 22:51 13
to jest syrenka

bo to co w temacie to efekt powszedniego tam kazirodztwa...
Zgłoś
igorektgk 2017-12-15, 22:51
Co nasza kochana Syrenka Warszawska robiła w tym obsranym państwie? Utop bachora w gangesie i wracaj do Syreniego Grodu
Zgłoś
krylo9222 2017-12-15, 22:56
Trzeba zamontować kranik do spuszczania moczu.
Zgłoś
facet85 2017-12-15, 22:57 13
kurwa weźcie zejdźcie z dzieci ... nie ważne jaki gatunek, to kwestia wychowania co potem wyrasta z dzieciaka. Chujowi rodzicie, chujowe będzie dziecko - proste.
W Indiach zrobią z tego maleństwa zaraz atrakcję i zajebie je jakiś pierwszy po pierdolec. Taką wadę genetyczną wbrew pozorom łatwo się operuje tylko rehabilitacja trwa kilka lat i tyle. Normalne dziecko.

Życzę wam wszystkim kurwa zdrowego dzieciaka! tylko to jest najważniejsze
Zgłoś
ePeeL 2017-12-15, 23:10 23
facet85 napisał/a:

kurwa weźcie zejdźcie z dzieci ... nie ważne jaki gatunek, to kwestia wychowania co potem wyrasta z dzieciaka. Chujowi rodzicie, chujowe będzie dziecko - proste.
W Indiach zrobią z tego maleństwa zaraz atrakcję i zajebie je jakiś pierwszy po pierdolec. Taką wadę genetyczną wbrew pozorom łatwo się operuje tylko rehabilitacja trwa kilka lat i tyle. Normalne dziecko.

W opisie jest jasno napisane, że po 4h dziecko zmarło.

Swoją drogą spójrz w lewy górny róg strony i zobacz gdzie jesteś. Czujesz się obrażony tym postem? Dobrze. Powinieneś
Zgłoś
saves 2017-12-16, 0:24 3
Syrena to najbardziej bezużyteczne stworzenie. Ani to usmażyć, ani wyruchać...
Zgłoś
Suspens 2017-12-16, 0:35 1
facet85 napisał/a:

O kiego chuja ci chodzi mordeczko? Za dużo alko w cebulowatej głowie?
Zgłoś
The_Generat 2017-12-16, 0:43 5
szkoda, że zmarło bo miało predyspozycje do zajebistego żebrania na 3 miski
Zgłoś
qwerty123hwdp 2017-12-16, 2:03
Ale za to, jakże zajebiście będzie mógł on żebrać!

Umówiony byłem na wiele spotkań, ale postanowiłem zostać w domu i ufarbować brwi.
Zgłoś
dhex 2017-12-16, 2:15
Tak to jest jak sie kopca z rodzina
Zgłoś
maki1981 2017-12-16, 10:24 3
Zasadnicze pytanie: jak się coś takiego rucha?
Zgłoś
facet85 2017-12-16, 15:42 3
ePeeL napisał/a:

W opisie jest jasno napisane, że po 4h dziecko zmarło.

Swoją drogą spójrz w lewy górny róg strony i zobacz gdzie jesteś. Czujesz się obrażony tym postem? Dobrze. Powinieneś

Nie czytałem opisu
wiem gdzie jestem i jestem tu dłużej od Ciebie, i trochę więcej piwek otrzymałem więc nadal będę twierdził, że pomimo specyfiki portalu, z dzieci mimo wszystko powinno się zejść - moje zdanie.

Suspens napisał/a:

O kiego chuja ci chodzi mordeczko? Za dużo alko w cebulowatej głowie?

o a Chuj Ci chodzi ? czy ja Cię obraziłem, wyzwałem od prawilnych sebiksów ruchających kuzynki, że zwracasz się do mnie w ten sposób ? Cebula cebula.. nie docenione warzywo
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2017-12-16, 18:47
Szkoda że zmarło.
Bo jakby INDYJCZYKI zajarzyli... daliby lek na astmę w celu wyrównania szans... wróć, lek na syndrom syreni...
I nikt by ich nie wyjebał na olimpiadzie w pływaniu kurwa.
Ale kto tam w tym Indystanie ogląda biegi narciarskie...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów