Nie dość że zazwyczaj palą się do nauki to jeszcze są nią zawaleni prawdziwe Indie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I ten kraj ma broń atomową. a my daleko w lesie. Ja pierdolę
To przytłaczające.
Indyjskie Technikum Budowlane
bleblebator1 napisał/a:
I ten kraj ma broń atomową. a my daleko w lesie. Ja pierdolę
Może i mają atomówki ale chyba sami boją się tego dotykać żeby przy ich zdolnościach nie zlikwidować samych siebie.
wyjebali ich ze szkoły...
Dziś będą zajęcia na dworze
Wszystko z gówna i kartonu. Budynki postkolonialne nieremontowane od wyjścia Anglików. Szkoły niby mają, a 40% osób nie potrafi czytać ani pisać (dane UNESCO). Kraj chce być postrzegany jako piękny i potężny, a 68,8% populacji Indii żyje za mniej niż 2 dolary dziennie. Ponad 30% ma nawet mniej niż 1,25 dolara dziennie. Mają atom i program kosmiczny? Mają. I co? I chujów 100, wolę żyć w "małej i biednej" Polsce i mieć powszechną edukację, czyste ulice, normalny ruch drogowy i stałą pracę w normalnych warunkach niż spędzić choćby jeden dzień w tym pierdolniku, gdzie smród rozkładających się w pięćdziesięciostopniowym upale na ulicy gówna i śmieci czuć nawet na klimatyzowanym lotnisku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów