📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Indyjski"
Serio kurwa?!
Serio kurwa?!
@majeranek1991 o kurwa, stary, zmęczony byłem, teraz właśnie ogarnąłem
Dla ciebie Hindus (a raczej wg. ciebie Indyjczyk) i Indianin to to samo?
Od kiedy indyjski = indiański? Coraz niższy poziom w tych polskich gimnazjach, kurwa...
Jeszcze 100 razy mu napiszcie że indyjski != indiański, a w ogóle, że to rdzenni hamerykanie... Przecież się przyznał do błędu bando niedojebanych mądrali
erix1000 ... to że się przyznał i tłumaczy to że był zmęczony nie zmienia faktu że jest najzwyklejszym w świecie idiotą.
suchar nie suchar na głównej jest więc gawiedzi się podoba
kurwa dobry kawał, a Wy się czepiacie pomyłki za którą nawet przeprosił
Krzysiek Kolumb rozpoczłą swoja wyprawdę próbujac dostać się do Indii (Hindusów). Z racji, że dopłynął zupełnie w innym miejscu czego nie wiedział to na Amerykańców (Tych żyjących w dżunglach a później wygnanych na stepy gdzie ganiali bizony i jeździli bez siodła) wołał Indnianie (od Indii). Z racji, że Krzysiu tak jebnął sobie, to tak zostało. Nikt tego nie zmienił i nie zmieni. Z łaski swojej nie pierdolcie farmazonów tylko zapamiętajcie
A tak swoją drogą to szamanie nie byli "oryginalnie" w Afrika? Na Indiańskich szamanów też się mówiło szamani? Pytam serio.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów