📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Ja pierdole, dzięki sadistic nie dość, że nigdy nie przechodzę przed autem ciężarowym, dopóki nie upewnie się, że nie ma szans żeby mnie przejechał, nie wchodzę na przejście dla pieszych jak kretyn, to teraz jak kiedykowiek będę gdzieś czekać na autobus to nie będę siedział na linii toru jazdy autobusu na przystanku. Dzieki sadistic.
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:
Ja pierdole, dzięki sadistic nie dość, że nigdy nie przechodzę przed autem ciężarowym, dopóki nie upewnie się, że nie ma szans żeby mnie przejechał, nie wchodzę na przejście dla pieszych jak kretyn, to teraz jak kiedykowiek będę gdzieś czekać na autobus to nie będę siedział na linii toru jazdy autobusu na przystanku. Dzieki sadistic.
Masz dużo racji, też tak postępuję. Czekam dopóki kierowca się nie zatrzyma, zawsze się rozglądam na pasach zarówno przed jak i w trakcie przechodzenia. Jak widzę, że jedzie jeden jedyny samochód i zwalnia, to macham mu, żeby jechał, po chuj go wyhamowywać, żeby zyskać 1,5 sekundy. Niech sobie spokojnie przejedzie, a ja przejdę potem, po chuj utrudniać innym życie. Dużo jeżdżę autem i wiem, jak niektóre święte krowy są wkurwiające, więc sam staram się taki nie być.
P.S. Pamiętaj, że w PL 95% autobusów komunikacji miejskiej ma kabinę kierowcy na dole, na wysokości pieszych, więc z przodu martwego pola w sumie nie ma. Ale wiadomo, w indiach mają tylko to, co zostawili im Anglicy, ewentualnie jakieś gruchoty z lat 50-60 poskładane na trytytki ściągnięte z krajów drugiego świata. No i w indiach mają hindusów.
@ up
My jesteśmy tylko małym krajem i niedużą liczbą ludności. Tam ich są miliardy więc autobus tylko pomógł w walce z przeludnieniem.
Co do mądrości wyniesionej z sadola to założę się, że mogła uratować więcej rąk, nóg i żyć niż inne zjebane kursy pomocy czy innego oddychania. Tu widać konsekwencje głupich zachowań i to może niektórych skłania do refleksji
My jesteśmy tylko małym krajem i niedużą liczbą ludności. Tam ich są miliardy więc autobus tylko pomógł w walce z przeludnieniem.
Co do mądrości wyniesionej z sadola to założę się, że mogła uratować więcej rąk, nóg i żyć niż inne zjebane kursy pomocy czy innego oddychania. Tu widać konsekwencje głupich zachowań i to może niektórych skłania do refleksji
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:
A jakie wnioski wyciągasz na podstawie filmów Prącia?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów