📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kapitalizm wygrywa silniejszy
Gorąca oferta. Kup 1 parę okularów, a dostaniesz 4 lekko sklejone.
Wołomin czy Pruszków? Bo nie jestem na bieżąco.
czekam na świat, w którym sekundę po pierwszysm chlapnięciu benzyną, ten podpalacz usłyszałby dzwięk przeładowywanej broni i następujący po nim głuchy błysk i huk. Parę minut później, podjeżdza psiarnia na sygnale, wysłuchuje świadków, spisuje protokół, klepie po plecach właściciela sklepu za obywatelską postawę, a w tym czasie ekipa sprząta chodnik z resztek głowy podpalacza. To samo powinno spotykać każdą kurwę która napada, kradnie, samochody rysuje kluczem albo urywa lusterka.... a i jeszcze rowerzystów od 18 roku życia. Ehhh... rozmarzyłem się o doskonałym świecie...
kapelan_szturmowy napisał/a:
czekam na świat, w którym sekundę po pierwszysm chlapnięciu benzyną, ten podpalacz usłyszałby dzwięk przeładowywanej broni i następujący po nim głuchy błysk i huk. Parę minut później, podjeżdza psiarnia na sygnale, wysłuchuje świadków, spisuje protokół, klepie po plecach właściciela sklepu za obywatelską postawę, a w tym czasie ekipa sprząta chodnik z resztek głowy podpalacza. To samo powinno spotykać każdą kurwę która napada, kradnie, samochody rysuje kluczem albo urywa lusterka.... a i jeszcze rowerzystów od 18 roku życia. Ehhh... rozmarzyłem się o doskonałym świecie...
Zwłaszcza ten głuchy błysk.
Ale generalnie się zgadzam.
A dwie pizdy patrzo jak obywatele na rządy pisu i nic. Niech płoną.
Nonszalancja i pewność siebie gwarancją przeżycia w gównolandii . 10/10
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów