📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Jeśli bilans mu wyszedł na + to na chuj drążyć
Wierzyciele go gasili i oklepywali mokrymi szmatami przy okazji.
Mógł prądu dotknąć, mógł skoczyć pod pociąg, mógł się powiesić na wentylatorze i kręcić się przy suficie, mógł rozwścieczyć jakiegoś byka, co tyle ich tam łazi, ale nie. On się chciał spalić.
Na pewno pomogło i wierzyciel umorzył dług uznając, że są kwita Trzeba być hindusem, żeby tak "rozumować".
P.S. Przynajmniej pierwszy raz w życiu zażył trochę higieny. Ogień wypalił brud, bakterie i pasożyty, a potem jeszcze tłum spłukał gówno wodą. Trzeba doszukiwać się plusów
P.S. Przynajmniej pierwszy raz w życiu zażył trochę higieny. Ogień wypalił brud, bakterie i pasożyty, a potem jeszcze tłum spłukał gówno wodą. Trzeba doszukiwać się plusów
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Na pewno pomogło i wierzyciel umorzył dług uznając, że są kwita Trzeba być hindusem, żeby tak "rozumować".
Specjalista od Hindusów? Czy od całych Indii?
Antoni79 napisał/a:
Mógł prądu dotknąć, mógł skoczyć pod pociąg, mógł się powiesić na wentylatorze i kręcić się przy suficie, mógł rozwścieczyć jakiegoś byka, co tyle ich tam łazi, ale nie. On się chciał spalić.
Czytałem kiedyś o Thích Quảng Ðức i była tam informacja, że w kulturze krajów wschodu samospalenie jest aktem, który ma potwierdzać prawdziwość intencji, jakby przypieczętowanie, że gotowy jest za sprawę zginąć w taki sposób.
Tj. żeby pokazać, że ma rację to się podpali
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Na pewno pomogło i wierzyciel
Ale - wbrew durnemu opisowi tego filmu, on nie chciał się pozbyć długu, tylko konieczności spłacania go przez siebie.
O ile w ogóle opis ma cokolwiek wspólnego z faktami.
Jak nie umrze od poparzeń, to na pewno od zakażenia po kąpieli przypieczonym ciałem w tym gównobajorze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów