📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
turor napisał/a:
Słyszałeś kiedyś o przegrzanych hamulcach ?
weź poprawkę że to indie tam nie ma hamulcy , dla oszczędności zostały na bazie ...
McSadol napisał/a:
weź poprawkę że to indie tam nie ma hamulcy , dla oszczędności zostały na bazie ...
Dla oszczędności odpuścili ich montaż
Kurde, i nowiuśka ciężarówka z 1965 roku z dożywotnim przeglądem pójdzie na złom Eleganckie tarcze hamulcowe dwukrotnie przetaczane, klocki zmieniane raz... Niby na używki, ale w 100 sprawne, jeszcze oryginalne, angielskie z czasów okupacji. Rashid elegancko pospawał budę po raz osiemdziesiąty piąty po cotygodniowym jebnięciu w barierki bądź inny wehikuł, a inny abdul założył eleganckie nowe opony sprowadzone z wysypiska z ZSRR. Na pewno również normy czasu pracy oraz ilości ton ładunku były przestrzegane w tym wspaniałym kraju (czyli ładowność w dowodzie - o ile coś takiego tam istnieje - należy pomnożyć przez 20 i dołożyć jeszcze trochę).
Ha tfu na ten śmierdzący gównokraj.
-Premium za grosze: sadistic.pl/user/premium
-Zrzutka: KLIK
Pozdrowienia dla wszystkich Sadoli!
Ha tfu na ten śmierdzący gównokraj.
Hamulce z litej stali z recyklingu patelni i kibli bardzo ładne efekty jestem nawet nie zaskoczony ;P
Nie rozumiem jak można tak jeczać z ciężarówkami osobówką. Z pzodu, z boku z tyłu tir Ja zawsze t wyprzedzam jak najszybbciej i spierdalam.
tak to jest jak się jeździ po niewłaściwej stronie
Byłam kiedyś w Indiach. Powiem krótko. Kraina gówna i ubóstwa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów