oczywiście był to odpowiednik naszego intercity, na bocznych torach stały i jeździły takie pociągi jak na filmach
ja miałem okazję jechać Indyjską koleją i to kilkaset kilometrów. Lepiej niż w naszym PKP no i futer co chwilę jakiś był, chociaż akurat obawiałem się gorącego mleka do płatków wziąć, bo bym pewnie do kibla nie zdążył i faktycznie by pociąg śmierdział...
oczywiście był to odpowiednik naszego intercity, na bocznych torach stały i jeździły takie pociągi jak na filmach
A hinduski takie brzydkie na zdjęciach, czy na żywo też paskudne?
A hinduski takie brzydkie na zdjęciach, czy na żywo też paskudne?
z niektórych byś tydzień nie zszedł, ale większość jednak nieciekawa.
w takich mniej turystycznych miejscach zaczepiały na ulicy, żeby sobie zdjecie z białym zrobić
ja miałem okazję jechać Indyjską koleją i to kilkaset kilometrów. Lepiej niż w naszym PKP no i futer co chwilę jakiś był, chociaż akurat obawiałem się gorącego mleka do płatków wziąć, bo bym pewnie do kibla nie zdążył i faktycznie by pociąg śmierdział...
Którą klasą jechałeś?
Którą klasą jechałeś?
tak jak napisałem, na pewno jakąś wyższą, ale nie zgłębiałem tematu, bo mi lokalsi przez neta wcześniej ogarnęli bilety
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów