Wrzucam przetłumaczone i w spojlerze oryginał.
Wrzucam przetłumaczone i w spojlerze oryginał.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tępa dzida. To może trzeba było zapytać o przyczyny tego stresu i zwolnić tego co ten stres powoduje...
Ty tak serio?
dobra rada masz depresje i stres w obi ostatni byłą promocja
co ty.... pierwszy raz na sadolu.
Oni tam zwykle skaczą z Nienacka pod duże ciężarowe auta i czasem autobusy.
dobra rada masz depresje i stres w obi ostatni byłą promocja
Tak samo problem głodu i bezrobocia można rozwiązać.
- Marek nie radzi sobie ze stresem
- Tak, masz rację szefie, też tak myślę, trzeba znaleźć kogoś na jego miejsce.
Veltorowi chyba z braku nogi już całkiem odpierdala
Pan ..Pani pije do Pana ? Czy zwykły cham?
Jeszcze są dwie strony ale w skrócie:
Nikt nie został zwolniony w YesMadam – pracownikom zapewniono czas na odpoczynek i regenerację.
Nowa inicjatywa „Happy 2 Heal” – masaże i sesje relaksacyjne w pracy wspierające dobrostan zespołu.
Polityka Urlopu Antystresowego – 6 dni płatnego urlopu rocznie na zdrowie psychiczne i darmowe domowe spa dla pracowników.
Misja firmy – budowanie organizacji opartych na szczęśliwych umysłach, trosce, współpracy i empatii.
Apel do firm w Indiach – wspólne promowanie dobrostanu pracowników jako nowej normy w biznesie.
Rodzina YesMadam – ponad 300 pracowników i 4000+ partnerów, zespół dynamicznie się rozwija.
Popieram decyzje tego HR ale jednak mogli to zrobic w bardziej lagodniejszy sposob zeby reszta pracownikow ktorzy i tak jebia za najnizsza z bonusami od podpierdalania nie byla sfrustrowana.
[ Dodano: 2024-12-10, 20:51 ]
Dodam jeszcze, ze taki maruda co mu wszedzie zle, pomimo ze mu dasz prace i sie będzie opierdalal jak tylko moze. Nie przyniesie ci zyskow albo minimalne a przez takie afery narobi gownoburzy jak tutaj. Jesli masz koszyk jablek i jedno zaczyna gnic to musisz je usunac, inaczej caly koszyk sie zarazi
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów