📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam pytanie, pamieta ktos z Was moze ten filmik z harda co jakas polka, troche lekko gruba i srala?Albo chociaz tagi, dosc dawno temu, moze nawet rok. Dzieki
Irenvelle napisał/a:
Mam pytanie, pamieta ktos z Was moze ten filmik z harda co jakas polka, troche lekko gruba i srala?Albo chociaz tagi, dosc dawno temu, moze nawet rok. Dzieki
o godzinie 02:34 przypomnialo Ci sie ze jakas gruba polka srala i to nagrala? ps. pamietam ten filmik, ale nawet nie chce sobie przypominac tagow
phrontch napisał/a:
Co by tu zrobić, żeby były wyświetlenia, ale coś bardziej oryginalnego, niż pokazywanie dupy?
Sądzę, że jakby się pokazała z tą butelką w dupie, oglądalność byłaby większa.
phrontch napisał/a:
Co by tu zrobić, żeby były wyświetlenia, ale coś bardziej oryginalnego, niż pokazywanie dupy?
dupy i cycków niestety nie ma do zaproponowania
modliszka radzi sobie jak może
McQurwa napisał/a:
dupy i cycków niestety nie ma do zaproponowania
modliszka radzi sobie jak może
Beka z takich modliszek. Szukają pięknego Pana i z kulturą a w łóżku to taka kłoda że kurwa nawet chuj nie chce dobrze stać. Chuj że się szanuje ale jest drewnem w łóżku.
Sorry stary jestem to pytam influencerka instagramerka tak się teraz nazywa dziwki takie nowe określenie starej dupo dajnej nie koniecznie starej kurwy
Pewnie fiuty robią w jej rękach to samo
phrontch napisał/a:
Influencerka instagramerka
Błąd. Widać wyraźnie, że ta pani tutaj to nie "influencerka". To raczej "outfluencerka".
Za parę dni wmówi sąsiadom, że Matka Boska się objawiła na ścianie.
Irenvelle napisał/a:
Masz i zyj szczesliwy
sadistic.pl/karolina-testuje-nowy-nocnik-vt501737.htm?highlight=nocnik
Moze i nie jest najpiekniejsza, ale podoba mi sie jej reakcja. Nie drze ryja jak pojebana, dobry material na zone
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów