Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
sigane 2011-01-28, 12:30 1
najlepiej brac lysych po zawodowce, napewno zablysna wiedza

To jest ostania chwila, nadchodzi koniec, ja ci to uświadomię synu zanim sam spłonę, to jest ostatni moment który zobaczysz za życia, nadchodzi ostatnia chwila, zacznij odliczać.
Zgłoś
cerox 2011-01-28, 12:55 2
moge sprzedac temu kolesiowi linuxa. 1000 zł chętnie przyjme ;D
Zgłoś
wilczekone 2011-01-28, 13:23 7
najgorszy odcinek. gdybym mógł dałbym karmi
Zgłoś
ogorrox 2011-01-28, 13:23 1
Już myślałem że prowadzący wpierdol dostał od niezadowolonego uczestnika ... a jednak nie
Zgłoś
K................x 2011-01-28, 13:32
I am perwert napisał/a:

Żadna nie znała jakiejkolwiek odpowiedzi

Śmiejesz się, a pewnie tak właśnie było...

Ogółem pytania zajebiście proste, tylko nad przeglądarką Apple'a się dłużej zastanawiałem, bo nie używam Maca ani iGówien.
Zgłoś
U................a 2011-01-28, 13:44
To mi przypomniało, jak mama znajomej bardzo chciała sobie kupić "laptopa z notebookiem"
Zgłoś
M................u 2011-01-28, 14:16 2
Ten w brązowej kurtce to Lech Roch Pawlak.
Zgłoś
Gszysztow 2011-01-28, 14:26 5
Kuba chyba brał lekcje żartowania u cordoby216

Veni Vidi Vyiebane
Zgłoś
Earth 2011-01-28, 14:42 1
No, to wiecie z czego się uczyć na maturę z infy.

Żałosne.
Zgłoś
wiwowr 2011-01-28, 15:09
ctrl + alt + DILEJT
taki mądry a kur*a nie potrafi wymówić delete
Zgłoś
Verbit 2011-01-28, 15:26
Teee, prowadzący "jakie jest logo firmy LINUX"... Linux - firma <facepalm>... Ogólnie ciężko uwierzyć w to, co zobaczyłem... To musi być fejk kurwa...

Zgłoś
Turbik 2011-01-28, 15:47
od wirusa komputerowego można się zarazić, no kurwa xDDDDDDDDDDD
Zgłoś
Ęmi 2011-01-28, 16:38 1
Kolo który pomylił http z html studiuje informatykę? Że co kurwa?
I od razu mówię, jako kobieta nie wiedziałam tylko o Safari, także zejdźcie z naszej płci, a jak już wchodzicie, to zróbcie coś konstruktywnego

Jestem czymś co było, co jest i co będzie. Jestem jedyną rzeczą stałą.
To czego chwytam się w chwilach ostatecznych jest głęboko we mnie.
Nigdy tego nie poznasz, Nie dotkniesz, nie ujarzmisz.
To jest druga strona - Niewielu tam przechodzi
Zgłoś
MrokoxD 2011-01-28, 16:45
Darth Revan sorry za piwo, nie zauważyłem, że ocenzurowałeś wypierdalaj.
Zgłoś
Nemayu 2011-01-28, 16:52 5
wiwowr
ctrl + alt + DILEJT
taki mądry a kur*a nie potrafi wymówić delete

~Achajka
Dilit, a nie dilejt, panie prowadzący..

Nie przeszkadza mi jak ktoś wymawia dilejt albo jak ktoś wymawia dilit, ale jakiś ciemniak próbuje mi wcisnąć ciemnotę, że poprawnie wymawia się tak lub tak albo wytyka komuś jak się wymawia to poprostu mnie wkurwia.
Prawidłową wymowę macie na tej stronie:
dictionary.cambridge.org/dictionary/british/delete
Mi to nie brzmi ani na dilejt ani na dilit (moim zdaniem wymawia się dɪˈliːt ). I przestańcie już kozaczyć jacy to wy mądrzy jesteście.
A co do pytań to są beznadziejne po co komu rozwijać skrót WWW, HTTP, PC lub wiedzieć jakiej przeglądarki używają hamburgery w swoich Iphone'ach (Safari).
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów