📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
to nie akupunktura- tę stosuje się w celach leczniczych. A to robi się po prostu dla tzw. "rozrywki". Tak drodzy Sadyści są idioci, którzy czerpią z czegoś takiego jakiś rodzaj przyjemności, ew. mogą się potem pochwalić fotką na FB jacy to oni są super.
Aha, mam pierwszy komentarz, więc liczę na 100 piw.
Aha, mam pierwszy komentarz, więc liczę na 100 piw.
to zwykłe przebijanie skóry, żadna akupunktura =o
to tak jakby gówno na klacie nazwać, leczniczą maseczką chociaż zaraz to wykracze
stawiam piwko, że UP będzie miał 100 piw.
to tak jakby gówno na klacie nazwać, leczniczą maseczką chociaż zaraz to wykracze
stawiam piwko, że UP będzie miał 100 piw.
Nie dość, że brzydka, gruba to w dodatku głupia..... tak jak to lachy w tych czasach mają......
Laska z początku już tu była a propos przebijania sutka. Gdzie to jest obecnie- nie wiem.
powiedziałbym żeby poszły się leczyć, ale chyba właśnie to robią :/
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
ja bym ją ukuł ale inaczej
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
myśli ,że jak nawpierdala w siebie igieł to będzie bardziej przyciągająca? od tego sie nie chudnie
Zaczyna mnie wkurwiać to pseudo śmieszne wymuszanie browarów przez autorów pierwszych komentarzy pod tematem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów