📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ciekawe ilu naśladowców się oskórowało przy nieudolnych próbach tych "driftów"
My to nazywaliśmy z kolegami - "Ty kurwa, prawie mnie wyjebało!"
daw2828 po co klamiesz ty nie masz kolegow
Nie tylko motoru, ale też zawieszenia i masy
Swietne wyczucie motoru Motorniczy powiadasz?
nygas232 napisał/a:
Nie tylko motoru, ale też zawieszenia i masy
...i opon, mocy, rozstawu osi, manetki, siedzenia i obrotomierza...bo przecież sam motocykl to nie wszystko...
noo chyba, że mowa o motorze - czyt. silniku.
Motor to możesz mieć od pompki do szamba. To jest motocykl.
Ale piwko za co prawda stary filmik ale dobry :]
A tak się to robi w motoGP
Ale piwko za co prawda stary filmik ale dobry :]
A tak się to robi w motoGP
Kolejny temat z jednośladami i zawsze ta sama gadka... "to jest motocykl, a nie motor, bo motor to silnik....". Generalnie takie gadanie strasznie mnie śmieszy, a po za tym jest głupotą. Dlaczego? Otóż wystarczy zajrzeć do słownika języka polskiego - najlepiej PWN, a więc wchodzimy na stronę sjp.pwn.pl, wpisujemy słowo "motor" w wyszukiwarkę i wyświetlają nam się takie oto znaczenia:
motor
1. «mechanizm przetwarzający energię elektryczną lub cieplną na energię mechaniczną»
2. pot. «motocykl»
• motorek
To chyba tyle w temacie.... DuckDodgers i inni, zamilczcie w pokorze..... End Of Topic....
motor
1. «mechanizm przetwarzający energię elektryczną lub cieplną na energię mechaniczną»
2. pot. «motocykl»
• motorek
To chyba tyle w temacie.... DuckDodgers i inni, zamilczcie w pokorze..... End Of Topic....
ja tak zapierdalam na komarku
no to trza umieć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów