📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
#neced - Ujebała misia pszczoła, o Ty kurwo, misiu woła. Za me męki, za me bóle, rozpierdolę wszystkie ule. Cały brzmi lepiej
Po chuj ten mosiek bierze się za takie rzeczy w ogóle? Chce wyjść na twardego czy co?
Niech chuja wsadzi w mrowisko sobie jak lubi takie rzeczy.
Niech chuja wsadzi w mrowisko sobie jak lubi takie rzeczy.
Było jeszcze:
burza na morzu szalała
Pioun pierdolnoł w szalupe
Dziwka burty się trzymała
A bosman walił ją w dupe!
burza na morzu szalała
Pioun pierdolnoł w szalupe
Dziwka burty się trzymała
A bosman walił ją w dupe!
maxximal napisał/a:
Co to za ścierwo ? Na komara nie wygląda
Nazwane mrówką (samice je przypominają, bo nie mają skrzydeł), a tak naprawdę osa.
Angielska nazwa - cow-killer (podobno jacyś tam ludzie twierdzili, że ich jad może zabić krowę.
Po polsku "żronkowate", istnieje 9 gatunków z czego podobno u nas występuje 4.
Czy ja dobrze widzę, że gość golił ramiona? Co za pizda... albo pizdowata moda..
@up
gdzieś Ty kurwa dojrzał ramiona?
gdzieś Ty kurwa dojrzał ramiona?
Gościowi polecam mrówki pociski , oraz od razu parę majtek na zmianę
coś jak ten program z tym przygłupem co go zabiła płaszczka - "spójrzcie na tego aligatora. To najbardziej przejebany agresywny krwiożerczy gatunek na świecie. Śpi i nie zwraca na mnie uwagi. Pójdę go złapać za jaja i wsadzę mu palca do dupy".
Nie debil tylko odkrywca. Jak Chagas płynął łodzią to też przeprowadzał eksperymenty gdzie jeden z ofcerów dał się ugryźć w palec przez pluskwiaka i potem umarł. Sam Chagas też robił różne dziwne rzeczy. Chorobę tę nazwano nazwiskiem Chagasa, więc może to jednak warto czasem zrobić coś "debilnego"
Gimbie
Gimbie
Szerszenia jak by chujem wciągną to było by dobre... A tak to takie sobie...
Hose88 napisał/a:
#neced - Ujebała misia pszczoła, o Ty kurwo, misiu woła. Za me męki, za me bóle, rozpierdolę wszystkie ule. Cały brzmi lepiej
Nie jest cały. Na końcu musisz dodać:
Gdy to pszczółka usłyszała, jeszcze raz go ujebała.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów