📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
~Jesse.Pinkman napisał/a:
Co tu się kurwa właśnie wydarzyło? Po palnięciu w łeb ziomeczkowi pierdolnął także i sobie samobója?
To pierwsze to chyba samica. Domyślam się co tu się odjebało.
Zawsze w rodzeństwie jak jedno drugie pierdolnie, to zaraz sobie szybko krzywdę zrobi, żeby nie była jego wina i nie było przypału. Tu pewnie to samo, tylko "kaliber" he, he, większy
Ona chyba na końcu tez sobie strzelił z tego strachu, co odjebała przed momentem.
12 i 14 lat. Ja pierdolę, mocny temat
Filmik ZAJEKURWABISTY! krate piwa masz! zapraszam do Krakowa
Debilizm w chuj a kolor skóry nie przypadkowy, ale i tak szacuneczek za szybką decyzję bez pierdolenia.
Jedno z bardziej hardkorowych nagrań. Pomimo tego, że krótkie i tak naprawdę nie za dużo widać. Kilka sekund i taka tragedia. Ciekawe kto jest właścicielem tej broni?
Znów rasistowska broń zabiła dwoje niewinnych czarnych dzieci. Trzeba przyznać że ta mudzinka to miała talent po jednej kuli wystarczyło jak killer normalnie.
Wiem, że było, ale wydaje mi się, że tylko w okrojonej wersji. Tutaj widać ciekawy chaos, jaki z tego wszystkiego wyniknął. Reakcje reszty stada itd. Można się pośmiać.
Frank_Lopez napisał/a:
a to sorry. "Chciałem dobrze" A. Hitler
"Chciałem dobrze, a wyszło jak zwykle" - Ted Bundy
Było czy nie było nic to...
Selekcja naturalna w czystej niczym nie zmąconej postaci.
Az milo popatrzeć jak to czarne bydło samo eliminuje sie ze społeczeństwa.
A tak na marginesie.
To któreś z członków tego stada musiało umiescic to w netcie pewnie dla ogladalnosci przeciez nie mogl sie filmik zmarnować i zawsze da sie cos na tym zarobić.
Jebac czarnuchow
Selekcja naturalna w czystej niczym nie zmąconej postaci.
Az milo popatrzeć jak to czarne bydło samo eliminuje sie ze społeczeństwa.
A tak na marginesie.
To któreś z członków tego stada musiało umiescic to w netcie pewnie dla ogladalnosci przeciez nie mogl sie filmik zmarnować i zawsze da sie cos na tym zarobić.
Jebac czarnuchow
W sumie to dobrze się stało. On pewnie do tej pory miał by na koncie kilka zabójstw a może i niewinnych też ona widać miała podobne aspiracje. Wyszło jak wyszło dobrze wyszło trzeba przyznać że jak na 14latke szybko przekalkulowała za I przeciw i zachowała się jak trzeba .Namadrzejsze z stada.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów