📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Wygląda na Berettę z magazynkiem bębnowym...
Suszarka miała przebicie , czarny został porażony prądem
Taki materiał że w sumie chuja widać, równie dobrze mógł być jakiś gówno-prank na tiktoka.
John-Flopp napisał/a:
Taki materiał że w sumie chuja widać, równie dobrze mógł być jakiś gówno-prank na tiktoka.
10 sekund googlowania: "Girl, 12, 'accidentally' shoots cousin, 14, dead then kills herself on Instagram Live while playing with gun at St Louis birthday party"
Kuaron, Angel, Paris, Shinise... kurwa z takimi imionami to ja sie dziwie, ze tam wiecej trupow nie padlo. To tak jakby w wiadomosciach mowili o polskiej imporezie na ktorej byl : Mati, Karna, Ariel, Oskar, Dżesika i Brajan pisane tak jak sie slyszy : BRAJAN
ps. brajan kielbasa juz ma 6 latek - szkole rozpocząć czas... (no chyba, ze lat 7)
Juz widze kurwa tą traume jaka rodzice mu zgotowali :
- Marek Kaleta
- JESTEM
- Anna Kania
- JESTEM
- BRAJAN Kiełbasa
(cała klasa) - BUAHA HA HA HA
ps. brajan kielbasa juz ma 6 latek - szkole rozpocząć czas... (no chyba, ze lat 7)
Juz widze kurwa tą traume jaka rodzice mu zgotowali :
- Marek Kaleta
- JESTEM
- Anna Kania
- JESTEM
- BRAJAN Kiełbasa
(cała klasa) - BUAHA HA HA HA
MichalPL napisał/a:
10 sekund googlowania: "Girl, 12, 'accidentally' shoots cousin, 14, dead then kills herself on Instagram Live while playing with gun at St Louis birthday party"
Takie rzeczy powinny być podpinane pod materiał, dzięki za wyjaśnienie
Bardzo ładnie. Niggeny zniknęły z puli genów do przekazania. Medal dla młodej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów