📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ooo kurwa do uśpienia ta bestia !!! gdzie kaganiec ?! kolczatka ?! na łańcuchu i do budy betonowej najlepiej...
Jak bulterier
Obrzydliwe pieski dla pedałów pokroju wychowanka Sorosa - Czaskowskiego.
mam_racje napisał/a:
Tym razem powiem to bez ironii:
Masz rację
Takiego szpetnego i bezużytecznego kundla to tylko do wora a wór do jeziora
To małe skurwiałe gówno bym spalił, rozjebał w pizdu!
Ale cipa do lizania w takiej pozycji no cóż...marzenie.
WhiteTurtle napisał/a:
To małe skurwiałe gówno bym spalił, rozjebał w pizdu!
spokojnie to tylko dziecko
Ta rozpaczliwa bezradnosc w obliczu tak kurwa malo wymagajacej sytuacji. Widac, ze tej pani potrzeba miesiecy na jej rozwiazanie a i tak wyjdzie hujowo
mam_racje napisał/a:
a chuj tam pieski spójrz na mamuśkę/kobietę
Wydaje mi się czy ma białe stringi?
Psy to jebane skurwysyny a ich właściciele to pedały bez mózgu i hipsterskie niedorozwoje - co widać na filmie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów