📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebane śmiecie miały pecha, ale tak się kończy brak posiadania mózgu.
Fejk jak nic, na wyborach też łykasz wszystko co mówią politycy? Ja pierdziu...
Mógł w niego wpierdolić cały magazynek za atak na radiowóz i funkcjonariusza
Fake. Żaden policjant nie zapnie podejrzanego z przodu. Dodatkowo brak komend gwarantujących zwiększenie bezpieczeństwa czyli gleba, na kolana, ręce na głowę, nogi szeroko, ryj na maskę i 100 innych które mogą się w takich momentach pojawić.
Myślałem, że będzie klasyczne nigga stole my bike a tu takie śmieszne zakończenie. Życie zaskakuje.
Za dużo filmików z USA. W Europie nie glebuje się za wszystko od razu i nie strzela za byle co.
W Polsce skuwa się gościa z przodu. Prawo określa kiedy można kuć z tyłu.
el_kadafi napisał/a:
Fake. Żaden policjant nie zapnie podejrzanego z przodu. Dodatkowo brak komend gwarantujących zwiększenie bezpieczeństwa czyli gleba, na kolana, ręce na głowę, nogi szeroko, ryj na maskę i 100 innych które mogą się w takich momentach pojawić.
Za dużo filmików z USA. W Europie nie glebuje się za wszystko od razu i nie strzela za byle co.
W Polsce skuwa się gościa z przodu. Prawo określa kiedy można kuć z tyłu.
Up bo europa to jebany eurokołchoz . Biega gość z nożem , który zranił siedem osób ..biorą go na żywca z psychologiem..dostaje osobną cele .bo pokrzywdzony i biedny. W teksasie ..odstrzelony. Biorą typa do worka i koniec rozmowy .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów