Boomer wyjaśnił
Boomer wyjaśnił
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up pierdolcie sobie pierdolcie. Te głupie pizdy w jeden dzień potrafią przytulić więcej niż wy w miesiąc za kołem tirolota.
Wole się szanować niż te jej pieniądze od widzów ;D Jak ktoś dalej myśli że kasa to wszystko i w dodatku zarobiona w taki sposób to jest takim samym pustakiem Zarabiać też trzeba umieć ale dla niektórych liczy się tylko kasa
Wole się szanować niż te jej pieniądze od widzów ;D Jak ktoś dalej myśli że kasa to wszystko i w dodatku zarobiona w taki sposób to jest takim samym pustakiem Zarabiać też trzeba umieć ale dla niektórych liczy się tylko kasa
Co Ty za brednie wypisujesz? Jakie szanowanie się? Jaki pustak? Właśnie dziewczyna jest bystra, skoro potrafi tak zarabiać. Robi to samo co jeden polski reżyser który zrozumiał że większość społeczeństwa to idioci i zaczął robić filmy dla idiotów, odnosząc ogromny sukces. Co do szanowania się, to mógłbyś tak napisać gdyby dojeżdżała swoją dupkę dzień w dzień na kamerce wielkim dildosem, a ja i tak bym się z tym nie zgodził, bo lepsze to niż dawanie dupy byle komu.
Możesz mi wytłumaczyć czemu miałyby jej śmierdzieć pieniądze od firm chcących się zareklamować dzięki jej popularności, która wynika z popytu dla debili, którzy chcą to oglądać komentować i naśladować?
Nie kradnie ani nikomu krzywdy nie robi, nowe czasy nowy rynek zbytu i jedynie się do niego dostosowała.
@up pierdolcie sobie pierdolcie. Te głupie pizdy w jeden dzień potrafią przytulić więcej niż wy w miesiąc za kołem tirolota.
A dlaczego? Bo taki jak ty myśli że sobię porucha a tak naprawdę zwałę mają z Ciebie i doją cię nawet o tym nie wiedząc. Tobie nic już nie zostało jak patrzeć i się ślinić, i nie nazywaj to przyjaźnią. Po prostu ty płacisz ona cię rucha
Co Ty za brednie wypisujesz? Jakie szanowanie się? Jaki pustak? Właśnie dziewczyna jest bystra, skoro potrafi tak zarabiać. Robi to samo co jeden polski reżyser który zrozumiał że większość społeczeństwa to idioci i zaczął robić filmy dla idiotów, odnosząc ogromny sukces. Co do szanowania się, to mógłbyś tak napisać gdyby dojeżdżała swoją dupkę dzień w dzień na kamerce wielkim dildosem, a ja i tak bym się z tym nie zgodził, bo lepsze to niż dawanie dupy byle komu.
Prostytutki też zarabiają więcej od nas, a jakoś nie patrzymy na nie z zazdrością. Kobiecy streaming, instagramowe modelki to takie kurwienie się XXI wieku. Świecenie ładnymi oczkami i cyckami po to, żeby banda napalonych frajerów Ci wysyłała monetki.
Jak widzę te tępy dupy na tym instcie to zawsze zdaję sobie sprawę jak nisko upadała już nasza cywilizacja.
Tępe dupy były zawsze. Podobnie jak baby z wąsami, dwugłowi bliźniacy, i cała masa innych dziwadeł. Teraz zamiast w cyrku siedzą sobie na jakichś portalach i uprawiają sobie prostytucje, sprzedając a to swoje myśli,a to wizerunek.
Nie kradną, dają rozrywkę chętnym.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów