📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Zdjąłbym ten łańcuszek bez gumki-recepturki i taśmy klejącej. A poza tym, który złodziej idzie na włam z tymi gadżetami?!
ten "trik" jest stary jak Maryla R.
Ciekaw jestem jak skoro łańcuch jest napięty przy próbie otwarci drzwi, no chyba że łomem.
Ciekaw jestem jak skoro łańcuch jest napięty przy próbie otwarci drzwi, no chyba że łomem.
Gdyby był napięty przy próbie otwarcia drzwi, to włamywacz by ich nie uchylił i żadna metoda nie byłaby skuteczna...
Chyba dla debili, którzy zakładają taki długi łańcuch do drzwi, albo którzy zakładają łańcuch do drzwi w ogóle
To tera pokażcie jak właściciel założył tą blokadę przeciwko złodziejom jak zamykał drzwi od zewnątrz
-Ernest Hemingway
Chyba dla debili, którzy zakładają taki długi łańcuch
Każdy łańcuch do drzwi jest luźny i pozwala na uchylenie drzwi bo po to jest by zajrzeć ewentualnie odebrać coś od osoby za nimi np. od listonosza ale tak by osoba nie weszła. Poza tym nie da się zamontować tak by był napięty przy zamkniętych bo nie odsunął byś zaszczepki łańcucha.
przecież ten łańcuch nie służy do tego, żeby "zamykać" na niego drzwi! Jak ktoś tylko coś takiego ma w domu to jest imbecylem i tyle. Równie dobrze, mógłby nie mieć żadnego zamka i napis na dzwiach "Bardzo proszę nie wchodzić bez pozwolenia dziękuje!". To jest od uchylania komuś drzwi w bezpieczny sposób i tylko od tego. Chciałbym zobaczyć, jak potencjalny złodziej odwala trik z gumką i taśmą z kimś po drugiej stronie zrywającym tą taśmę. Całe to vidęuło to jeden wielki idiotyzm.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów