Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jakby to było prawdziwe to po takim strzale z 7.62 byłoby gratisowe malowanie ścian na czerwono
no właśnie , jak by to była strzelba to tak . Jest dużo filmów na sadolu jak dostaje ołów z ak w głowę i efekt podobny jak na filmie
Chyba nie fejk, szkoda ładna dupcia. Ale mysłałem ze z takiej odległości kałach bardziej rozpierdoli łeb..
A to nie jest przypadkiem chłop przebrany za babę?
no właśnie , jak by to była strzelba to tak . Jest dużo filmów na sadolu jak dostaje ołów z ak w głowę i efekt podobny jak na filmie
Pocisk z AK ma mniej wiecej taka sama energie poczatkowa jak ten ze strzelby. I strzal w glowe z przylozenia skonczylby sie rozerwaniem czaszki. Bylo pelno takich filmikow z egzekucji robionych przez ISIS wiec nie wiem jakie ty ogladales
Kiedyś co 7,62x39mm robi z oczodołem z takiej odległości. Fake jak chuj do tego biedny.
Pocisk z AK ma mniej wiecej taka sama energie poczatkowa jak ten ze strzelby. I strzal w glowe z przylozenia skonczylby sie rozerwaniem czaszki. Bylo pelno takich filmikow z egzekucji robionych przez ISIS wiec nie wiem jakie ty ogladales
Wszystko zależy od amunicji
Chyba nie fejk, szkoda ładna dupcia. Ale mysłałem ze z takiej odległości kałach bardziej rozpierdoli łeb..
Tylu tu specjalistów od wyszukiwania transów i nikt nie zauważył że to jeden z nich? Ale konie zwalone zostały
Wszystko zależy od amunicji
Widziałeś rozbryzg z tyłu? Oko miał czarne jak panda bo?
Widziałeś rozbryzg z tyłu? Oko miał czarne jak panda bo?
Widziałem. Oko miała czarne jak panda, bo je... pomalowała
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów