📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
przemekkaro napisał/a:
Chyba nie fejk, szkoda ładna dupcia. Ale mysłałem ze z takiej odległości kałach bardziej rozpierdoli łeb..
Czyli rozumiem, że jakby była brzydka to nie szkoda? żal mi Ciebie człowieku i Twoich wartości.
Wrazliwa_Zuzia napisał/a:
Czyli rozumiem, że jakby była brzydka to nie szkoda? żal mi Ciebie człowieku i Twoich wartości.
Oczywiście że nie szkoda gdy jest brzydka, tak poza tym fake jak chuj po pierwsze gówniane efekty po drugie ciało tak nie upada zwykle to trochę inaczej wygląda bardziej coś w stronę jak by człowiek nagle się wyłączył i przy tym taki nie wiem mini podskok nie umiem tego opisać ale po prostu inaczej to wygląda ci co widzieli setki nagrań gdy ktoś dostaje kulke będą wiedzieć o co mi chodzi.
Wrazliwa_Zuzia napisał/a:
Takie życie Każdej i każdego szkoda, ale zawsze fajnej dupci bardziej szkoda niż faceta albo brzydkiej baby:)
To tak jak rozpierdolisz w wypadku 20 letniego Matiza a rozwalisz nowe Ferrari , każdy powie ze szkoda Ferrari
Szkoda laseczki. i nie jest to fejk, widać osmolenie oczodołu gazami wylotowymi i rozbryzg juchy.
wali fejkiem zdaleka ztakiej odległości i kalibrze jej głowa by ekspodowala zostały by tylko ciuki skóry zwisającej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów