📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dzieciaka bym mu nie dał do pilnowania...
Kurwa. Aż się wkurwiłem jak to obejrzałem.
którzy zdecydowali się na neutralność w dobie kryzysu moralnego.
Na wielu wykładach można usłyszeć, że polskie społeczeństwo nie dojrzało do akceptacji ludzi niepełnosprawnych. W ten sposób większość niepełnosprawnych osób siedzi w domu i nic nie robią. Ten film tylko utwierdza w przekonaniu jak bardzo jeszcze jesteśmy ciemnogrodem, który zamiast takich ludzi "wspierać" to ciśnie beke, bo facet ma pracę... W tym kraju nic się nie zmieni. Będzie wieczne przepierdalanie winy z jednej na drugą stronę, ale nikt nie pomyśli, że należałoby coś zmienić w swojej głowie.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów