[/b]
[/b]
I dalej czekam na opinie półświatka
Dilerów, alkoholików ! Czekam - Napierdalajcie !
dajcie spokój i skończcie pierdolić. Nie można żyć bez wódki i jarania, albo ćpania, bez ćmików? Tak samo chory materiał jak badania amerykanów nad alkoholem. Spożywanie go codziennie w małych ilościach poprawia prace czegoś tam. Szczury którym podawano alkohol w małych ilościach nie cierpiały na chorobę na którą cierpiały szczury, którym nie podawano.
ogarnijcie się, może i wszystko na coś pomaga, ale po chuj to? nie jesteśmy idealni więc będziemy chorować zawsze, a takie doszukiwanie się cudowności i uniwersalności w każdym gównie mnie wkurwia.
takie tematy zakładają głównie szczeniaki które rozpoczynają z tym swoją przygodę i są kurewsko zafascynowane tym. Dzięki czemu sami sobie piorą mózg.
selekcja naturalna rlz.
i tak nikt tego nie przeczyta. na chuj ja to pisałem...
Ja przeczytałem.
Wiadomo że zawsze będziemy chorować, bo tego wymaga świat (leki - pieniądze.)
Buchy dobre jak potrafisz ogarnąć.
Jak i alkohol.
I potem durnoty....ale interesujące
wkurwiają mnie komentarze typu - marihuana mniej szkodliwa od alkoholu i papierosów - marihuana jako LEK na raka - bzdura! to samo gówno co wszystko inne. zapalisz kilka razy w roku nic Ci nie bedze ale bedziesz kopcił codziennie to zamienisz sie w zombie albo warzywo. a za takie filmy to należy się automatycznie dwa kutasy na sucho w dupe. dziękuje.
Wystaw dupę.
Oczywiście jak będziesz codziennie walił wóde to wyjdziesz na ludzi. Wszystko jest dla wszystkich lecz z umiarem więc przestań pierdolić.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
pokaż mi gdzie napisałem że wóda jest spoko? no właśnie, więc nastepnym razem zęby na baczność jak do mnie piszesz marnoto
Ogólnie to żal mi na was patrzeć i jak hejtujecie naturalną medycynę to kupujcie to gówno od koncernów farmaceutycznych i zdychajcie powoli w męczarniach (nie będzie mi was żal).
Szkoda mi więcej słów...
A teraz zapierdalać do kościółka bo ksiądz już czeka na wasze pieniążki i nie tylko
dajcie tu wrzutkę z KMN gdzie to Robert Górski właśnie mówi bo gównoburza się zaczyna xD a pasuje wyśmienicie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów