Zamiast utrzymywać przemysł farmaceutyczny kupując 8 opakowań leków miesięcznie na starość powinniśmy się leczyć tanio i naturalnie!!!
[/b]
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czekałem aż to wejdzie na główną
I dalej czekam na opinie półświatka
Dilerów, alkoholików ! Czekam - Nap🤬lajcie !
Achtung, narkopropaganda!
wk🤬iają mnie komentarze typu - marihuana mniej szkodliwa od alkoholu i papierosów - marihuana jako LEK na raka - bzdura! to samo gówno co wszystko inne. zapalisz kilka razy w roku nic Ci nie bedze ale bedziesz kopcił codziennie to zamienisz sie w zombie albo warzywo. a za takie filmy to należy się automatycznie dwa k🤬sy na sucho w dupe. dziękuje.
lg0r napisał/a:
dajcie spokój i skończcie p🤬lić. Nie można żyć bez wódki i jarania, albo ćpania, bez ćmików? Tak samo chory materiał jak badania amerykanów nad alkoholem. Spożywanie go codziennie w małych ilościach poprawia prace czegoś tam. Szczury którym podawano alkohol w małych ilościach nie cierpiały na chorobę na którą cierpiały szczury, którym nie podawano.
ogarnijcie się, może i wszystko na coś pomaga, ale po c🤬j to? nie jesteśmy idealni więc będziemy chorować zawsze, a takie doszukiwanie się cudowności i uniwersalności w każdym gównie mnie wk🤬ia.
takie tematy zakładają głównie szczeniaki które rozpoczynają z tym swoją przygodę i są kurewsko zafascynowane tym. Dzięki czemu sami sobie piorą mózg.
selekcja naturalna rlz.
i tak nikt tego nie przeczyta. na c🤬j ja to pisałem...
Ja przeczytałem.
Wiadomo że zawsze będziemy chorować, bo tego wymaga świat (leki - pieniądze.)
Buchy dobre jak potrafisz ogarnąć.
Jak i alkohol.
I potem durnoty....ale interesujące
konwas88 napisał/a:
wk🤬iają mnie komentarze typu - marihuana mniej szkodliwa od alkoholu i papierosów - marihuana jako LEK na raka - bzdura! to samo gówno co wszystko inne. zapalisz kilka razy w roku nic Ci nie bedze ale bedziesz kopcił codziennie to zamienisz sie w zombie albo warzywo. a za takie filmy to należy się automatycznie dwa k🤬sy na sucho w dupe. dziękuje.
Wystaw dupę.
T................n
2012-12-26, 15:22
@bloodwar, ale p🤬lisz....
w................9
2012-12-26, 15:23
A potem żyły rozj🤬e.
s................v
2012-12-26, 15:24
@konwas88
Oczywiście jak będziesz codziennie walił wóde to wyjdziesz na ludzi. Wszystko jest dla wszystkich lecz z umiarem więc przestań p🤬lić.
K................i
2012-12-26, 15:27
@grubskee
Cytat:
Zamiast utrzymywać przemysł farmaceutyczny kupując 8 opakowań leków miesięcznie na starość powinniśmy się leczyć tanio i naturalnie!!!
Jak nazywa się medycyna naturalna, która działa?
Medycyna...

;***
@socjalmmv
pokaż mi gdzie napisałem że wóda jest spoko? no właśnie, więc nastepnym razem zęby na baczność jak do mnie piszesz marnoto
Dzięki wódce rany same się leczą,a dzięki fajkom stajesz się ogólnie zdrowszy. Gimbusy p🤬lone...
T................n
2012-12-26, 15:38
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że wypowiadają się osoby które nigdy nie miały styczności z zielskiem... Pewnie znacie marihuane tylko z opowieści waszych babci albo księdza, który co najwyżej może dać wam rady w posuwaniu ministrantów.
Ogólnie to żal mi na was patrzeć i jak hejtujecie naturalną medycynę to kupujcie to gówno od koncernów farmaceutycznych i zdychajcie powoli w męczarniach (nie będzie mi was żal).
Szkoda mi więcej słów...
A teraz zap🤬lać do kościółka bo ksiądz już czeka na wasze pieniążki i nie tylko
aaaa Przestańcie Dzielić polaków!
dajcie tu wrzutkę z KMN gdzie to Robert Górski właśnie mówi bo gównoburza się zaczyna xD a pasuje wyśmienicie
p................5
2012-12-26, 15:41
Też kiedyś byłem wielkim zwolennikiem marihuany póki nie zaczęło mi się po niej mieszać w głowie - jakieś lęki, fobie, duszności, odrealnienie i tym podobne schizy. Dzisiaj żeby jako tako normalnie funkcjonować muszę cały czas jechać na antydepresantach. Jakbym mógł cofnąć czas o 10 lat to nigdy bym tego syfu nie dotknął.
T................n
2012-12-26, 15:46
@amsterdream, i bardzo dobrze. Kara za palenie największego gówna od dila maczanego w domestosie. Gdyby marihuana była legalna to nie było by tego problemu.
v................g
2012-12-26, 15:53
To może ja się wypowiem jako doświadczony palacz, miałem okres w życiu gdy palilem blanty codziennie (przez 2 lata bez przerwy), juz nie wspominam pieniędzy ktore przepalilem, ale co ważne przez te 2 lata prawie nic nie zrobiłem z swoim życiem, marry jest fajna od czasu do czasu (raz na 2 tygodnie czy nawet na miesiąc) ale w innym przypadku totalnie uwstecznia i zabija motywację, do tego na większość osób działa tak jak by sobie mózg wyciągneli z głowy i odstawili do kieszeni... (tak widzą palących ludzie który nie palą). To czy ktoś zachoruje na schizofremie czy przejdzie na twarde narkotyki jest bez związku z marry, tak samo jak by mówić że oddychanie powoduje śmierć ( bo każdy kto umarł kiedyś oddychał). Dyskusja zioło vs alko jest totalnie bez sensu jedno jest dla jednych lepsze dla innych gorsze tak zawsze było i będzie dlatego mamy różne ugrupowania społeczne, to tak jak dyskusja jaki kolor jest ładniejszy... Generalnie odradzam palenie, szczególnie jeśli nie masz 20+ lat i wyrobionego charakteru (nie wiem czy ktoś robił takie badania ale ja zauważyłem pewne zmiany w zachowaniu).