... jednak się do czegoś przydali.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hallo, hallo! Lalolela! Gdzie jesteś?! Wo bist du?! Trzeba przypomnieć polaczkom, że u nich też jest i jest gorzej!
pierdolenie i szukanie afery na siłę tak jak często ma to miejsce u nas
widać że nie dokończone, prace trwają, barierki stoją, ułożyli po całości wytną równo płytki i zrobią stopień od cała filozofia, po co rozpierdzielać cały peron że by obniżyć o 10-15 cm
widać że nie dokończone, prace trwają, barierki stoją, ułożyli po całości wytną równo płytki i zrobią stopień od cała filozofia, po co rozpierdzielać cały peron że by obniżyć o 10-15 cm
a przepraszam bardzo a kto ten projekt przyjął? ktos musiał w fazie koncowej przeciez odebrac ze tak powiem i zaakceptowac te wykonanie badz nie. Jesli sie mylę to mnie poprawcie ( od tyłu )
Przecież to Polacy budowali...
Tępe chuje... założyli drzwi odwrotnie. Gdyby się otwierały do środka nie byłoby problemu
To tylko przykład na to, jak bardzo zaoranym ów zachód jest.
Niemieckie ochlejmordy muszą być innowacyjne niemal na każdym kroku. Pracuję z takimi na magazynie - co tydzień by zmiany wprowadzali, byleby tylko pokazać jacy to oni zapracowani są. Potem niczego znaleźć nie można.
Ale żeby flachy z tanimi winiaczami na taśmie do kasy w poprzek kłaść - to żodyn nie pomyśli. Żodyn
Ps. kabaret jest wynikiem nieporozumienia dwóch spółek - budynek należy do Eisenbahn, a świeżo podniesiony peron do Deutschebahn. Podróżni mają teraz dwa "wyjścia" - hop przez okno, albo obejść budynek. O planach rozwiązania problemu ani słowa.
Pss. Lektorka opisuje kuriozum za pomocą niewłaściwego przymiotnika "kreatywny".
Kreatywność to ja widziałem podczas budowy pewnej drogi w Polsce - dwa fragmenty budowały różne firmy. Nie dość tego, że płaszczyzny jezdni na łączeniu mijały się wysokością o pół metra to jeszcze energetyka i kanalizacja się na to nakładały.
Problem rozwiązano w kilka dni. Wszystko śmiga
Niemieckie ochlejmordy muszą być innowacyjne niemal na każdym kroku. Pracuję z takimi na magazynie - co tydzień by zmiany wprowadzali, byleby tylko pokazać jacy to oni zapracowani są. Potem niczego znaleźć nie można.
Ale żeby flachy z tanimi winiaczami na taśmie do kasy w poprzek kłaść - to żodyn nie pomyśli. Żodyn
Ps. kabaret jest wynikiem nieporozumienia dwóch spółek - budynek należy do Eisenbahn, a świeżo podniesiony peron do Deutschebahn. Podróżni mają teraz dwa "wyjścia" - hop przez okno, albo obejść budynek. O planach rozwiązania problemu ani słowa.
Pss. Lektorka opisuje kuriozum za pomocą niewłaściwego przymiotnika "kreatywny".
Kreatywność to ja widziałem podczas budowy pewnej drogi w Polsce - dwa fragmenty budowały różne firmy. Nie dość tego, że płaszczyzny jezdni na łączeniu mijały się wysokością o pół metra to jeszcze energetyka i kanalizacja się na to nakładały.
Problem rozwiązano w kilka dni. Wszystko śmiga
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów