10 letni chłopiec sam na sam z Franciszkiem miał by najbardziej przej***ne w tej sytuacji.
Co? Zazdrościsz... młodemu
PiS znowu ci życie ratuje w obliczu kwarantanny.
siedzisz w domu z jednej strony piszesz głupie dowcipy a ukradkiem sprawdzasz czy nie wstrzymali wypłaty 500+
czytaj ze zrozumieniem
ja potrafie czytac ze zrozumieniem i albo piloci wyskoczyli wczesniej albo zostaja w samolocie bo nie jest o tym nic powiedziane. Co miales na mysli mowiac czytaj ze zrozumieniem? Na pewno znasz definicje slowa pasazer i wiesz, ze pilot nie jest pasazerem, nie ?
ja potrafie czytac ze zrozumieniem i albo piloci wyskoczyli wczesniej albo zostaja w samolocie bo nie jest o tym nic powiedziane. Co miales na mysli mowiac czytaj ze zrozumieniem? Na pewno znasz definicje slowa pasazer i wiesz, ze pilot nie jest pasazerem, nie ?
To Ty nie wiesz że Jarosław steruje wszystkim, samolotem też
Śmiej się kurwa śmiej.
PiS znowu ci życie ratuje w obliczu kwarantanny.
siedzisz w domu z jednej strony piszesz głupie dowcipy a ukradkiem sprawdzasz czy nie wstrzymali wypłaty 500+
Nie biore 500plus. Alkohol i inne uzywki kupuje z wlasnej kasy...
Smiechy chichy ale gdyby to PO rządziła to zamiast prawie tysiąca zakażonych mielibyśmy już 1000 trupów. Trzaskowski wpycha ludzi tłumnie do autobusów robiąc weekendowy rozkład jazdy, zaraz zrobi jakiś marsz przeciwko covid19 , a potem uroczyste malowanie kredkami po asfalcie również przeciwko covid19.
Liczyłem ze juz nie zobacze postu od ciebie ale trudno. Powiedz jak zmywarko ma byc wiecej kursow autobusow i tramwajow skoro brakuje kierowcow i motorniczych bo sa na zwolnieniach? Robi sie malo testow to i zakazen malo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów