ale jak kurwa ? Przecież to most który jest w trakcie budowy. Fejkiem to jebie. Obok równolegle eskapada z wylanym asfaltem. Tutaj widzimy beton i delatacje i 25 tonowa koparka go tak o rozkurwia i to tak nie naturalnie spada? Wygląda jakby ktoś go wysadził to w takim razie co tam robi koparka podpięta do żurawia ? EEE to sie kupy nie trzyma. Kurwa jestem najebany, ale no niee ma chuja. I jeszcze nic w mediach nie ma. Nie dam sie kurwa Halman. Dawaj więcej info
To nie jest koparka, tylko zdalnie sterowany młot udarowy.
Most pewnie po latach stracił na wytrzymałości i musiał zostać wyburzony. Obok jest wybudowany nowy.
Interesujące rozpierdalanie mostu...
No ba...
Panie, to jest kosmiczna technologia
Spoko, efektowne i zrobione z głową. Szacun dla majstrów
Efektownie to by było jakby cały most był by załadowany murzynami aż po brzegi
ale jak kurwa ? Przecież to most który jest w trakcie budowy. Fejkiem to jebie. Obok równolegle eskapada z wylanym asfaltem. Tutaj widzimy beton i delatacje i 25 tonowa koparka go tak o rozkurwia i to tak nie naturalnie spada? Wygląda jakby ktoś go wysadził to w takim razie co tam robi koparka podpięta do żurawia ? EEE to sie kupy nie trzyma. Kurwa jestem najebany, ale no niee ma chuja. I jeszcze nic w mediach nie ma. Nie dam sie kurwa Halman. Dawaj więcej info
ESTAKADA gamoniu! eskapada to wyprawa
!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów