Super Szybki interenet w CP
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nikt zdrowy na umyśle nie kupuje internetu z telefonii komórkowej .
Wyjątek jest wtedy, gdy nie ma żadnej innej możliwości.
Wyjątek jest wtedy, gdy nie ma żadnej innej możliwości.
RockyWood
Tarnów / ZETO / światłowody na osiedlu od paru lat.
w tle torrent, gg, WoT
speedtest.net/my-result/2970413915
aaa tak tylko się "chwalę"
no i to jest 100 ! a nie batonik
Tarnów / ZETO / światłowody na osiedlu od paru lat.
w tle torrent, gg, WoT
speedtest.net/my-result/2970413915
aaa tak tylko się "chwalę"
no i to jest 100 ! a nie batonik
polecam zainstalowac sobie programik kazdemu sadolowi. CfoosSpeed. Lepsze stery i priorytety dla lacza.
Mam wykupione 4mb neta a na speedtest.pl podaje mi, że mam 6 mb. Programik o tyle dobry, że rzeczywiście zniejsza pingi a raczej trzyma je na jak najniższy bazujac na średnim pingu badaneko przez jakis krótki czas. Dodatkowo świetnie się sprawdza gdy któś u was w domu zamula wam łącze torrentami. w sieci domowej wasz komp ma pierwszenstwo.
i mała wzmianka. Program jest darmowy przez 30 dni ale po uplywie tego czasu wchodzimy w
start>uruchom>regedit>i szukamy cfoos po czym klikamy na folder i dajemy usun. a potem reinstall programu
Mam wykupione 4mb neta a na speedtest.pl podaje mi, że mam 6 mb. Programik o tyle dobry, że rzeczywiście zniejsza pingi a raczej trzyma je na jak najniższy bazujac na średnim pingu badaneko przez jakis krótki czas. Dodatkowo świetnie się sprawdza gdy któś u was w domu zamula wam łącze torrentami. w sieci domowej wasz komp ma pierwszenstwo.
i mała wzmianka. Program jest darmowy przez 30 dni ale po uplywie tego czasu wchodzimy w
start>uruchom>regedit>i szukamy cfoos po czym klikamy na folder i dajemy usun. a potem reinstall programu
Już jebani specjaliści się znaleźli na sadisticu.
A więc przygłupy, twierdzicie że koleś ma chujowy sprzęt więc ma chujowy net?
To kurwa jakim jebanym cudem, ja mam w robocie skrzyneczkę, na której wiesza się czasami pasjans, a na speedtestach mam jebame 45 Mb/s ?
Jakim cudem, geniusze komputerowi!
A więc przygłupy, twierdzicie że koleś ma chujowy sprzęt więc ma chujowy net?
To kurwa jakim jebanym cudem, ja mam w robocie skrzyneczkę, na której wiesza się czasami pasjans, a na speedtestach mam jebame 45 Mb/s ?
Jakim cudem, geniusze komputerowi!
Po pierwsze - po chuj ma tyle kart otwartych?
Po drugie - test łącza przeprowadza się przy otwartej jednej karcie i wyłączonych aplikacjach, które pobierają jakieś dane
Po drugie - test łącza przeprowadza się przy otwartej jednej karcie i wyłączonych aplikacjach, które pobierają jakieś dane
i po tym pokazie powinien nagrywając dzwonić dzwonkami do drzwi sąsiadów i się pytać
macie internet LTE?
mamy!
i szybko wam działa?
nie, bardzo wolno
To dlaczego kurwa ludzie kochani nic z tym nie robicie. płacicie a nie macie. Ja to nagram i wyślę to TVNu
macie internet LTE?
mamy!
i szybko wam działa?
nie, bardzo wolno
To dlaczego kurwa ludzie kochani nic z tym nie robicie. płacicie a nie macie. Ja to nagram i wyślę to TVNu
No tylko pogratulować, ale pretensje to możesz mieć tylko do siebie. W LTE czasy powinny byc max 10ms, twój modem prawdopodobnie łączy się w technologii cdma;/
@MrTwardy:
Po pierwsze primo:
ilość zakładek pootwieranych w czasie speedtestu nie wpływa na jakość testu.
Po drugie primo:
Rozmowa z konsultantem jest nagrywana, a w Polsce nadal obowiązuje umowa słowna.
Jak chcesz to możesz napisać pismo do UKE ale wątpie że coś zdziałasz
pzdr
@MrTwardy:
Po pierwsze primo:
ilość zakładek pootwieranych w czasie speedtestu nie wpływa na jakość testu.
Po drugie primo:
Rozmowa z konsultantem jest nagrywana, a w Polsce nadal obowiązuje umowa słowna.
Jak chcesz to możesz napisać pismo do UKE ale wątpie że coś zdziałasz
pzdr
mieszkam na takim terenie że miałem zaledwie 2 kreski zasięgu LTE więc zerwałem umowę, a te chuje z PLUSa dojebali mi karę 600 zł...
ja Mam tą Wolniejszą Neostradę i z filmami HD nie mam problemu jednak co po kablu to po kablu
Osiem mega tona umowie to na umowie masz
Temu to chociaż się youtube wczytuje... Nie chcielibyście internetu "mobilnego" dawnej ery... Mój 1 internet i to było takie kurwa totalne gówno, 500mb limitu miesięcznie (5lat temu jak miałem 13lat) i jak mi wmówił ten jebany kutas w salonie że to starczy na miesiąc ściągania, uploadowania i chuj wie jeszcze czego to uwierzyłem ponieważ nie miałem o tym pojęcia. Po przekroczeniu limitu zaczynał się totalny kurwa dramat. Ściąganie czegokolwiek z prędkością 2/3kb/s rozumiecie? Parodia, czasem włączyłem google, poszedłem do kuchni zrobić sobie kanapki, przyszedłem i było wczytane w połowie. Kto wie ten wie co to za udręka. A jak sami wiecie 500mb w dzisiejszych filmach w jakości HD to jest jakieś 5 filmów 5minutowych.
plus.pl/indywidualna/pomoc/MapaZasiegu/
Polecam sobie poklikać przyciski z lewej strony i zobaczyć jak to jest z zasięgiem LTE.
Polecam sobie poklikać przyciski z lewej strony i zobaczyć jak to jest z zasięgiem LTE.
Napięty jesteś jak palendeka na żuku , spójrz na moje osiągi od tego samego " jebanego operatora"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów