18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
n................h 2013-09-16, 14:33 67
Skoro ma takiego słabego neta, to ciekawe ile ten filmik uploadował
Zgłoś
Mantuanuliupu 2013-09-16, 14:42 10
Można było kulturalniej skomentować, ale to burak, więc i na wsi netu nie ma.
Zgłoś
kinektel 2013-09-16, 14:45 4
Bez paszportu Polsatu nie ogarniesz, bedzie chodził wolno. Musisz tez znać Piaska tak dla zasady- if u know what i mean
Zgłoś
PanWacław 2013-09-16, 14:48 4
No widzicie. Bo jak by ten wsiok ukończył chociaż tą "gimbaze" (Bo chyba z tego co wiem to uczą tam takich rzeczy.) To by widział że jest różnica między "OD" a "DO".
No ale teraz wśród ziomków może się pochwalić że ma internet LTE do 150mb/s
Zgłoś
M................y 2013-09-16, 14:51 14
Po pierwsze primo - powinien sobie jeszcze więcej zakładek otworzyć do tego testu, na pewno zadziałałby szybciej

Po drugie primo - oferują internet DO 150 Mb/s, a nie gwarantowaną 150 Mb/s (a nawet, jeżeli Konsultant mu obiecywał 8 Mb/s - to także nie oznacza, że nie jest to prędkość maksymalna)

A po trzecie primo ultimo - jest burakiem spod Krakowa.
Zgłoś
eithe 2013-09-16, 14:54 10
@Mantuanuliupu

Gość czuje się oszukany to i wkurwiony jest, a Ty z jakąś kulturą wyjeżdżasz. Wyobraź sobie teraz taką sytuacje: internet potrzebny Ci jest do pracy, dzięki niemu zarabiasz hajs, przychodzi Pan mówi, że bedziesz miał szybkie łącze. Kupujesz, a tu dupa, nie działa, tracisz czas a co za tym idzie pieniądze. Ciekawe czy byś był kulturalny..
Zgłoś
pkh 2013-09-16, 14:58 2
Przecież wszystko się zgadza, prędkość jest DO 150 Mb/s.
miał tydzień na test i w ciągu tygodnia mógł oddać. niech teraz nie sra.
Wiadomo, że najszybszy net jest tylko w miastach.
Zgłoś
S................n 2013-09-16, 15:08 10
Wcale mu się nie dziwię że bluzga. Znam ból. Tyle że nie z polsat a neostrada miałem kiedyś hece.

Teraz w TV netia zapuszcza reklamę o 100mb/s.

Więc od razu chcę Was przestrzec.

Na kablach telefonicznych, 100mb/s nie ma prawa hulać, nawet jak byście byli wpięci w centralę nosem!

Robią ludzi w balona jak chcą.
Zgłoś
Fazer6 2013-09-16, 15:14 1
na kompie z lat 90-tych nic nie bedzie szybko chodzic
Zgłoś
ellsworth 2013-09-16, 15:14 23
@up
Tacyście cwani? Tylko czekajcie aż Tusk wam powie, że będziecie mieć emerytury DO 3000zł, a potem dostaniecie 30zł.
Zgłoś
O.R.M.O 2013-09-16, 15:28 1
kolego załóż zwykły stacjonarny koszt podłączenia to chyba 10 zł i masz w dupie jakies LTE
ja mam z neti 10 mb i płace za niego niecałe 40 zł a ty zapewne wywalasz ponad 50
a poza tym masz otwarych 130 zakładek i sie dziwisz a pewnie pc masz jakiś stary i dlatego tak chodzi
Zgłoś
l................5 2013-09-16, 15:39 2
Na chujowym sprzęcie nawet 10000mB/s by mu nic nie dało. Widać jak odpalił film w 1080p i mu klatkuje (pomimo że już zbuforowało) to czego on się spodziewa? Szybkość ładowania stron/filmów zależy od procesora i RAMu w kompie, a dopiero potem od szybkości łącza

A 150mb/s otrzyma jak ma mieszkanie przylegające nadajnika... Ludzie też często mylą megaBITY z megaBAJTAMI.
Zgłoś
K................l 2013-09-16, 15:56
przy speedtescie ... pokazuje rzetelnie wiec ten net jest do CHUJA LTE z batonika niby 100Mb/s ... z jakiej paki, światłowody ROZUMIEM, kabel taaa ale nie kurwa ala srifirifi

to jest 100!! speedtest.net/my-result/2970348766
Zgłoś
RockyWood 2013-09-16, 16:29 2
Tarnów / ZETO / światłowody na osiedlu od paru lat.

w tle torrent, gg, WoT

speedtest.net/my-result/2970413915

aaa tak tylko się "chwalę"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem