Super Szybki interenet w CP
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak ogląda filmiki w hd na limitowanym łączu to po 1-2 tygodniach zawsze będzie mu net zwalniał. Zapłaci za dodatkowy transfer to prędkość wzrośnie.
Ale ludzie, on jest nie wiarygodny.
Jak można słuchać kolesia, który brzmiąc na 17/19+, nie rozróżnia "Bajtów" od "bitów" ?
Jak można słuchać kolesia, który brzmiąc na 17/19+, nie rozróżnia "Bajtów" od "bitów" ?
pewnie skończył mu się pakiet transferu i teraz na limicie leci.
btw.
Po co komu łącze z limitem transferu.
btw.
Po co komu łącze z limitem transferu.
clubber84 napisał/a:
Po pierwsze - po chuj ma tyle kart otwartych?
Po drugie - test łącza przeprowadza się przy otwartej jednej karcie i wyłączonych aplikacjach, które pobierają jakieś dane
W czym geniuszu przeszkadzają karty? Raz otwarta nie pobiera już danych (chyba że w ajax, czego i tak nie powinna robić w tle tylko gdy jest na pierwszym planie).
Po drugie chyba powiedział że nic nie ściąga to zamiast "facepalm" zrób sobie "facewall"
P.S. nie mam zamiaru gościa bronić ale w***wia mnie takie wymądrzanie się ledwo po podstawówce.
P.P.S. fiber rlz!
Kilobitów, nie kilobajtów kurwa na sekundę..
Swoją drogą pozdro, że słuchasz technika co do tego ile będziesz miał haha, pracując w call center też tak ludzi w bambuko robiłem, za głupotę się płaci
Swoją drogą pozdro, że słuchasz technika co do tego ile będziesz miał haha, pracując w call center też tak ludzi w bambuko robiłem, za głupotę się płaci
Najlepsze jest to, że w 80% przypadków w domu wystarczy prędkość maksymalnie 25Mbit/s. Może zaraz zostanę opluty i potępiony ale ilu z was siedzi sobie właśnie z lapkiem/tabletem na kolanach? Fajne to WiFi w domu. Takie wygodne i w ogóle. I najczęściej w standardzie 802.11g gdzie realne transfery nawet w obrębie domowego LAN bez kabla i tak nie przekroczą transferów powyżej.
Można sobie sprawić 802.11n. Ale trzeba już pompnąć trochę kasy w router i sieciówki. Albo ciągać druta po kwadracie
Można sobie sprawić 802.11n. Ale trzeba już pompnąć trochę kasy w router i sieciówki. Albo ciągać druta po kwadracie
tutak Ookla:
tutaj speedtest:
nie wiem czy w ogóle chciałem coś pokazać.. sądzę, że chciałem się tylko pochwalić.
tutaj speedtest:
nie wiem czy w ogóle chciałem coś pokazać.. sądzę, że chciałem się tylko pochwalić.
MOBILNY kurwa internet do użytku STACJONARNEGO. Geniusz. Chuj ci w dupę.
Nienawidzę.Poniedziałków napisał/a:
BTW screeny z tego dajcie :]
youtube.com/my_speed
chyba nie jest tak źle.
profesjonalny komentarz...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów