Dwóch policjantów psika gazem, poddusza i obezwładnia człowieka który rzekomo nie chciał się wylegitymować
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
tak się kurwa kończy jazda bez kasku na rowerze....
Sprawdziłem info. Facet przeszedł na czerwonym świetle, patrol chciał go wylegitymować. Nie chciał podać swoich danych osobowych, zaczął być agresywny wobec policjantów. Doszło do przepychanki to oni go gazem i na ziemię.
I skończcie już z tymi marzeniami o paralizatorach w Pl policji. Wiecie z jakimi kosztami wiąże się jednorazowe użycie paralizatora??? Kto za to zapłaci, policjant? Wystarczy że dopłacają za większe zużycie paliwa w radiowozie niż to wynika z norm, bo musieli parę razy depnąć na sygnałach bo chłop babę mordował przy dzieciach, i dzieci też tłukł...Później już jadą wolniej na sygnałach ratować zdrowie i życie. Patalizatory kurwa...
połunycia napisał/a:
polska policja nic dodac nic ujac.... taki kurwa kraj....
Jaki kraj dokładnie? Wolisz dostać wpierdol jak w Rosji czy ołowiem po dupie jak w USA bo nie rozumiem o co chodzi?
Powiem tak w sumie to mnie wkurwia też policja a zwłaszcza ta dziadoska straż miejska.... ale jak znam życie to w 90% dojebali sie nie bez powodu... zwłaszcza psy... pewnie koleś sapał był cyknięty itd itd.... i chciał pokozaczyć jak teraz większość tych gimbazjalnych spierdolin ....
A co do straży miejskiej to jeszcxze bardziej nie cierpie niż gimbusów panoszących sie bo to już w ogóle są wojaki i spierdoliny totalne czepiają sie zawsze o chujnie jakąś mało ważną i wciskają mandaty za psi chuj zamiast sie zająć czymś porządnym to kurwa drzew w parkach pilnują .... pozdrawiam
A co do straży miejskiej to jeszcxze bardziej nie cierpie niż gimbusów panoszących sie bo to już w ogóle są wojaki i spierdoliny totalne czepiają sie zawsze o chujnie jakąś mało ważną i wciskają mandaty za psi chuj zamiast sie zająć czymś porządnym to kurwa drzew w parkach pilnują .... pozdrawiam
zerwikaptur napisał/a:
ten gość zgasił szluga na chodniku ,stojąc 10m od przystanku podeszły psy i odrazu że mandat itd więc gość przeprosił i zapytał gdzie miał to zrobić jak kosza nie ma nawet na przystanku więc zagasił butem
tłumaczenia nic nie dały i poprosili go o dokumenty facet miał tylko bilet miesięczny co psom sie wydało kłamstwem i zaczeli go obezwładniać .Wiem bo moja babcia cisneła na cmentarz a dokładnie to właśnie na tym przystanku czekała na trolejbus opowiadała to dziś mojej mamie a ja z niej troche brechte waliłem bo myślalem że babcia coś wyolbrzymia a tu prosze babcia nie klamała
I czego siejesz popeline??? Gość nie chciał się wylegitymować, zachowywał się agresywnie, znieważał policjantów i próbował uderzyć, a Ty pierdolisz głupoty wyssane z palca. Widać kolejnego prawilnego z grupy JP, który próbuje pokazać jaka to policja okrutna. Takich śmieci powinno się pałować, że do końca życia pamiętaliby co wolno a co nie. ps. Od razu widać, że to jakiś bakutil społeczny ta dwójka
Obezwładnienie - żałosne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów