"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kimPatrzcie ile kurwa psów na sadisticu jest. Jak gość nic nie zrobił tylko nie pokazał dokumentów to powinniście mu pomóc. Czarnuchy, araby i ruscy walczą za swoich a co jest z nami? Polak dla Polaka wilkiem. A wam wszystkie kurwy policyjne chuj w mordę. Cieszcie się że jesteście psami bo w innym wypadku chuja byście mogli.
Gość rzucił peta na ziemie i za to jest mandat, nie miał/nie chciał pokazać dokumentów to policjanci zawożą go na komendę gdzie potwierdzają jego tożsamość wypisują mandat i puszczają do domu. Jak ma jakieś opory to niech zacznie przy sobie nosić dokumenty lub jeszcze lepiej - niech pety wyrzuca do śmietnika bo kurwa durne tłumaczenie, że w środku miasta nie było śmietnika jest niepoważne.
Twoim zdaniem interwencja miała wyglądać jak? Gość ma dostać mandat, mówi "dokumentów nie mam" a policjant wzrusza ramionami i idzie dalej?
W stanach to, w stanach tamto. Jak sam piszesz, stany, to stany. Każdy stan ma inne prawo. Podaj w którym stanie dostał by paralizatorem? Byłeś tam kiedyś w ogóle, czy z filmów o "policyjnych zagadkach" wnioskujesz jak jest w stanach?i dobrze zrobili:D w stanach dostał by paralizatorem i by nikt nie płakał nad losem debila, który nie potrafi się wylegitymować...
Byłem na miejscu. Nie wiem za co go zatrzymali bo pojawiłem się w trakcie całej akcji, ale chwilę później przyjechała lodówa, fiat bravo i pogotowie. W 11 nie mogli sobie z nim poradzić. Stali i patrzyli jak ich koledzy próbują go wcisnąć do radiowozu. Koleś nie stawiał się nie wiadomo jak, a i tak nie dali sobie z nim rady....
A czyli stawiał opór? Zatrzymanie jak najbardziej zasadne. Potem chodzą tacy prowokatorzy jak obecna Pani na filmie i mówi Policji o przekroczeniu uprawnień. Nie legitymujesz się? To do radiowozu, ustalimy Twoją tożsamość. To nie jest tak, że nie wylegitymujesz się, bo nie masz dokumentu albo nie chcesz i Policja nie prawa Ci nic zrobić. A do tych wszystkich co głupoty wypisują o tym jak to Policja jest bezradna i we trzech nie są w stanie sobie poradzić z jedną osobą, to po prostu pojęcia nie macie jakie mają uprawnienia. Policjant, który przy interwencji spowoduje jakieś obrażenia ciała osobie zatrzymanej ma się przed kim spowiadać. Ta względna bezradność wynika z regulacji. Mówcie co chcecie, ale gdyby dało się Policji większe uprawnienia i możliwość użycia paralizatora w takiej sytuacji, to mniej po mieście chodziłoby tych pseudo cwaniaczków szczekających na lewo i prawo. U nas w kraju jest taka mentalność, że Policji się nie szanuje. Szybciej się to zmieni, szybciej będzie mniej przestępców.
Patrzcie ile kurwa psów na sadisticu jest. Jak gość nic nie zrobił tylko nie pokazał dokumentów to powinniście mu pomóc.
Masz zasrany obowiązek dać się wylegitymować, pokazać dokument (jeśli posiadasz go przy sobie) i podać prawidłowe dane. A do tego wykonywać polecenia f-szy.
Jeżeli nie można się wylegitymować należy złożyć oświadczenie z swoim adresem i danymi osobowymi (imię ojca i matki również) i policja nie powinna robić problemów.
Oświadczenie jest gówno warte - musi ktoś potwierdzić dane osoby i dane osoby potwierdzającej też musza być potwierdzone.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów