i śmierć 25-letniego Jamauriego Griffina
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie "śmierć" tylko utylizacja śmieci
To był napad czy jak ?
Brak mi porządnej dokumentacji do której przyzwyczaiłem się na tym zacnym forum.
eu.knoxnews.com/story/news/crime/2024/05/08/knoxville-police-bodycam-s...
Brak mi porządnej dokumentacji do której przyzwyczaiłem się na tym zacnym forum.
eu.knoxnews.com/story/news/crime/2024/05/08/knoxville-police-bodycam-s...
Jamauri - i już z samego imienia możemy wywnioskować kolor skóry.
Awantura domowa. Dodatkowo, jebaniec zdążył postrzelić kobietę w twarz.
wvlt.tv/2024/05/08/she-faces-physical-emotional-financial-hurdles-moth...
foothillsfh.com/obituary/jamauri-griffin
lacrimal napisał/a:
To był napad czy jak ?
Awantura domowa. Dodatkowo, jebaniec zdążył postrzelić kobietę w twarz.
wvlt.tv/2024/05/08/she-faces-physical-emotional-financial-hurdles-moth...
foothillsfh.com/obituary/jamauri-griffin
Kurwa:
Cytat:
Gościu widać prawdziwy chrześcijanin, i niech sobie siedzi u tego ich panbuka, i błogosławi tamtejszych (a nie nas) swoją obecnością.Griffin, Jamauri D’Arron 25 of Maryville went home to be with the Lord on April 27, 2024. Maruri was a
true blessing to our family, his friends, and anyone that came in contact with his loving, goofy, and
giving spirit. May you rest in peace my sweet child, Mauri.
To tak można wejść domu, zacząć strzelać bez ostrzeżenia i bez pewności czy to na pewno on? To mógł być ktoś inny przecież
seeed71 napisał/a:
To tak można wejść domu, zacząć strzelać bez ostrzeżenia i bez pewności czy to na pewno on? To mógł być ktoś inny przecież
Ale był ten właściwy, więc o co chodzi
Policjant niezły wariat. Odruchowo wpakował w gościa kilka kulek, a tuż obok jakaś kobita nie wyłapała nawet jednej pestki.
Nasi by pewnie trafili w wszystko dookoła poza podejrzanym
Nasi by pewnie trafili w wszystko dookoła poza podejrzanym
Strzały bez ostrzeżenia, bo bambo na dźwięk słowa policja natychmiastowo podnosi broń, nie w kierunku policjantów a ofiary. Musiał być jakiś uzasadniony powód, dla którego wbili do mieszkania bez nakazu.
seeed71 napisał/a:
Jak by babcia chuja miała to by dziadkiem była
Uwielbiam Dziki Zachód. Z jednej strony zawsze jakiś podejrzany etnicznie może ci się włamać i coś ukraść, więc cały czas trzymasz broń pod ręką i generalnie prawo zezwala Ci strzelać do obcych, którzy włamują się do twojego domu. Z drugiej strony identycznie włamuje się policja i zanim w ułamku sekundy wykminisz czy masz strzelać czy nie to już jesteś martwy. Nie no, prawdziwy raj dla zwolenników nieograniczonego dostępu do broni...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów