Wyjaśnienie panu, że pomylił adres.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
czy tylko ja mam wrażenie że to jakiś przedstawiciel antify skoro nie umiał wyjść tą samą drogą co wlazł?
Zgubił sie kurwa na podwórku 12x6 metrów...
miał pecha
dennissliwa napisał/a:
miał pecha
Miał szczęście,że trafił na opanowanego kulturalnego białego mężczyznę.
Za mało... Zdecydowanie za mało. Na bank jakieś złodziejskie nasienie
Skoro przechodził obcym ludziom przez podwórka to na logikę uciekał przed kimś albo szukał skrótu na inną uliczkę więc nie bylo sensu się cofać
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Farta mial broniacy swojego terenu, ze nie zabil typa jak pierdolnal nim o ziemie. Czesto slabsze uderzenie o beton konczy sie tragicznie
Cóż za piękna architektura ogròdków
To był fucken social, wyspał się w dzień, i szedł do sąsiada zapierdolić kosiarkę do trawy, przez ogród innego sąsiada, nie wzioł pod uwagę, że jak świeci reflektor to go widać, i moze kogoś fucken w kurwic, i miał szczęscie że trafił na flegmatycznego anglosasa, a nie rumónów, albo ruskich, albo takich jak on kombinatorów, bo by go jeszcze tej nocy wywieźli w tym smietniku porąbanego na kawałki sieliera, i wrzucili do najblizszego kanału.
Hugo Dionizy Steinhaus
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów