📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Właśnie znów na tapecie mam RA2 . Piwo za nostalgię. I najważniejsze Jebać kurwy z EA. Niech ich narządy płciowe zostaną zaatakowane przez bakterię pożerającą ciało a chciwe rączki będą gotowane w oleju .
nie, to troll amerykański, ja pierdole zero wiedzy o świecie i sytuacji politycznej :/
kryzyspl napisał/a:
a unia europejska powinna zostać zniszczona
Unia wyraziła wyrazy zaniepokojenia
A tak serio to (poza niemcami, ale to pojeby) żadna armia nie strzelała tak do cywilów, bo niby po co? Logicznie: Rosjanie anihilują mieszkańców USA, co z tego mają? Rozpoczynają kolonizację? . Anektować obszar, zarządzać, czerpać profity. Poza krucjatami i bezmyślnemu marnowaniu okazji (patrz Polacy pod Wiedniem, mogli parę dni zaczekać i włączyć Cesarstwo Austriackie w granice Rzeczypospolitej) nikt wojny nie prowadzi dla samego mordowania (poza niemcami, eh jak ja tych kurew nienawidzę mimo, że już tyle lat minęło)
Noniesondze napisał/a:
Okej.. Co to za filmidło? Jest wincyj?
mrmleee napisał/a:
Czerwony Swit ....miałem na VHS
Rocznik 84. Bo jest jeszcze wersja 2012.
Tam skaczą z dziurawymi spadochronami, a u nas świeżo zakupiona flota powietrzna jest...uziemiona
troche przypomina obecne TVP
Czerwony świt z umarlakiem Patrykiem S. Co za debilny film,ale podkład niezły. Piwo
Spadochroniarz (błękitny beret) jest dowódcą czołgu? Ci goście w okrągłych czapkach z daszkiem to niby Rosjanie? Wyglądają jak jacyś Kubańczycy. Po co im biały kamuflaż i uszanki skoro reszta jest ubrana normalnie i nie ma śniegu? Reżyser coś nie bardzo ogarniał temat.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów