📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
🔥
Traktor zagłady
- teraz popularne
A nie mógł tak po ludzku zgwałcić? Jak to robią jego przyjaciele z łódki?
saves napisał/a:
A nie mógł tak po ludzku zgwałcić? Jak to robią jego przyjaciele z łódki?
Nie, chciał być oryginalny
Że go głowa nie boli od tego kręcenia
Jaki mięsień wyrabia się najbardziej od walenia konia w sklepie? Szyja od rozglądania się
jakąś ustawką wali, laska nie zorientowała się że koleś stoi i wali za nią w pustym sklepie? na początku myślałem że będzie walił ale portfel
jakąś ustawką wali, laska nie zorientowała się że koleś stoi i wali za nią w pustym sklepie? na początku myślałem że będzie walił ale portfel
Troszkę śmierdzi bujdą.Ja, jak stoję przy regale z piwami i ktoś mi za plecami dyszy, to się odwracam i jednak to pomyłka, nikt konia nie wali do mnie
Jebany życiowy przegryw, gdybym tylko zobaczył, że tak robi do mojej mamy, żony, córki to dostałby taką petardę, ze znalazłby się 3 regały dalej, przewracając wszystkie po drodze.
Takich ludzi zwyczajnie trzeba eliminować z życia publicznego bo są chorzy, ten wali, tamten gwałci, a inny rucha dzieci. Wszyscy tacy podobni, zboczeni,. chorzy. Jebać
Takich ludzi zwyczajnie trzeba eliminować z życia publicznego bo są chorzy, ten wali, tamten gwałci, a inny rucha dzieci. Wszyscy tacy podobni, zboczeni,. chorzy. Jebać
Przecież to niemożliwe, żeby kobieta nie czuła obecności jakiegoś typa 10cm za nią...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów