Brak info gdzie co i jak, ale podziw budzi prawdopodobnie autorska mechaniczna pozytywka- poziom wyżej od dziadka z przedłużaczem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Spider-Man chyba branże zmienił.
Po III wojnie światowej oni będą odbudowywali cywilizację
Baseny będą gównem wypełnione i ludzie będą im dziękować!
Nie dostrzegam walorów estetycznych, jestem zawiedziony, brakiem wrażeń gdy Nic nie yebło ani nie pyerdolnęło.
Zakładam, że podczas budowania tej konstrukcji z patyków i kabli zginęło nie mniej niż 100 osób.
"Looooo kurwa... Ale pobor mocy."
A gdzie trupy, albo chociaż wściekły słoń?
A teraz ten świetlisty rydwan całym tłumem będą pchać do najbliższego słupa z wysokim napięciem.
Tam licznik prądu to zapierdala..... I chuj a w Europie Eco żyj mniej zużyj a i prąd dojebane ma ceny .... A tam jakby prąd był za darmo
Alosza napisał/a:
Nie dostrzegam walorów estetycznych, jestem zawiedziony, brakiem wrażeń gdy Nic nie yebło ani nie pyerdolnęło.
Walory estetyczne są w konstrukcji tego czegoś, co przełącza różne obwody żeby światełka migały. Taki powiększony 100-krotnie bęben katarynki na którym widać błyski łuków elektrycznych gdy kolejne obwody są wyłączane. Tak były sterowane maszyny tkackie w XIX wieku żebyś miał ładne wzorki na materiale. Tylko że nie przełączały prądu
i kurwa nikogo prąd nie jebnął
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów