Clonea Strand Hotel w Dungarvan, Waterford, Irlandia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Clonea Strand Hotel w Dungarvan, Waterford, Irlandia
Cytat:
Inżynierom nie smakowało jedzenie
Raczej dali sobie nawzajem po mordach, chuj wie czemu bo z filmu nic nie wynika. Ale widać, że Sadolami łatwo manipulować, dają się nakręcić samym opisem.
Jabyś napisał, że to Ukraińcy, też by uwierzyli.
TwójCzarnyPan napisał/a:
Raczej dali sobie nawzajem po mordach, chuj wie czemu bo z filmu nic nie wynika. Ale widać, że Sadolami łatwo manipulować, dają się nakręcić samym opisem.
Jabyś napisał, że to Ukraińcy, też by uwierzyli.
Ja ci powiem czemu: bo są zjebani i nie umieją uszanować cudzej własności której ktoś im użyczył czy też w inny sposób udostępnił. Nie umieją docenić i uszanować cudzej pracy bo sami nie pracują tylko wyciągają ręce w przeświadczeniu, że wszystko im się należy. Jak chcą sobie dawać po mordzie to niech to robią w swoim kraju, na swoim podwórku i rozpierała ja przy tym swoją własność czyli lepianki z mchu i gówna.
Dobrze, dobrze! Niech palą, niszczą, gwałcą i mordują, niech będzie tak jak u nich na bliskim wschodzie tego życzę postępowej Europie.
oni w europie są od robienia dymu i spadku liczebności białego człowieka w europie. i nikt nic nie powie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów