Clonea Strand Hotel w Dungarvan, Waterford, Irlandia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Clonea Strand Hotel w Dungarvan, Waterford, Irlandia
Inżyniery mają teraz ramadan (ichni post) więc łatwo się irytują ale i są bardziej potulni.
Inżynierowie chcieli przemeblować ten lokal po swojemu.
Standardy za wysokie, to teraz muszą sprowadzić wszystko do swojego poziomu. Nic dziwnego, że wkurwieni jak tyle z tym roboty. Na przykład wchodzą do kibla, a tam porcelana i srajtaśma jak przecież u nich w kraju sra się do latryny i podciera ręką.
StachuJoness napisał/a:
Inżynierowie chcieli przemeblować ten lokal po swojemu.
Nie mieli opony na łańcuchu do bujania i automatu z bananami. Powód gniewu zrozumiały.
nadziewać na pale
dziewczynka superman niczym kaptain sweden powinna zabrać się za ich kiełbasy oprawić je to by się uspokoili
Wypuszczasz dzicz na salony to pogódź się z tym, że będziesz miał chlew.
Cały dzień o wodzie i kozie.
Jak to jest, że tam, gdzie inżynierzy, to zawsze syf jest?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów