Melilla , Hiszpania 24/06
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Melilla , Hiszpania 24/06
Pierwszy leci Halman do biedronki, a za nim tłumy ;/ Pasztetowa 3,40 zł za kółko
Heliar napisał/a:
Polska to droga na zachód. Unię się nie pluje,
Unia już nie chce imigrantów. Nawet ukraińców nie biorą, na co liczył PiS
rogacz napisał/a:
Czarnych SG wyłapała i busikami wywoziła pod granicę Niemiecką. Dlatego SG i Polizei z Niemiec kilkukrotnie zwiększyło patrole wtedy
Nieźle wyjebany jesteś i jeszcze piszesz komuś, że bredzi. I już Niemcy tylko czekają, żeby brać kolejnych. Nie wiem czy się skumałeś, że Merkel w Niemczech już nie rządzi.
3Palce_w_Natalce napisał/a:
Pierwszy leci Halman do biedronki, a za nim tłumy ;/ Pasztetowa 3,40 zł za kółko
Gdzie ty kurwa masz taką promocje?W mojej 5,60. Weź mi parę kółek. Zajebista jest.
Dlatego uważam, że akurat tu od Żydów przykład brac... Kazdy który dotknie płotu powinien zapoczątkować otwarty ogień... Ścierwa zostawić niech inni wiedzą jak skończą i jak Maroko chce niech sprząta jak siw boi epidemii. Koniec kropka tak ich podobno kwasem lali. Nikt z tego tłumu nie powinien ujsc z życiem
To po zejściu ze schodów przy PKP Służewiec...Halo Mordor, Halo Orki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów