Melilla , Hiszpania 24/06
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Melilla , Hiszpania 24/06
Pewnie film nakręcony o siódmej rano, gdy inteligencja pędzi do pracy
Maroko znów wymusza następną łapówkę od Unii.
Aha i dlatego każde płoty są gówno warte (ten z Białorusią również). Taniej wychodzi kilka gniazd ckmów, i skuteczniej.
Aha i dlatego każde płoty są gówno warte (ten z Białorusią również). Taniej wychodzi kilka gniazd ckmów, i skuteczniej.
ruddie napisał/a:
dlatego każde płoty są gówno warte (ten z Białorusią również).
Ten z Białorusią nie ma sensu, bo Białorusini przepchnęli czarnych na ukrainę, a dalej zostali serdecznie przyjęci w Polsce jako najwięksi przyjaciele i sojusznicy PiSu, dostali PESEL, zasiłek i darmową opiekę medyczną
tranzystor napisał/a:
Ten z Białorusią nie ma sensu, bo Białorusini przepchnęli czarnych na ukrainę, a dalej zostali serdecznie przyjęci w Polsce jako najwięksi przyjaciele i sojusznicy PiSu, dostali PESEL, zasiłek i darmową opiekę medyczną
A moim zdaniem to jest genialne posunięcie, niby ich nie wpuszczamy, a oni i tak włażą i jak każdy wie, dla nich Polska to droga na zachód. Unię się nie pluje, przeciwnicy migrantów zadowoleni, a problem w Polsce nie zostaję. Gdybyśmy ich wpuszczali masowo to Niemcy by ich zatrzymali na granicy i mielibyśmy ten sam problem co teraz Białoruś.
wpuścic nauczyc przykrecenia srobek dac im ruchac biale baby i mam afryke w europie, pozniej tylko zadymy bo religia bo czarnuch itp
na huj ich zapraszają, wypierdolić z powrotem
co to ma być europa rajem miłosierdzia, idż do huja wzbogacja swoja produktywnoscia swoj kraj i tam rob rewolucje
na huj ich zapraszają, wypierdolić z powrotem
co to ma być europa rajem miłosierdzia, idż do huja wzbogacja swoja produktywnoscia swoj kraj i tam rob rewolucje
Ja pierodle wzasic tylko mg 42 i napierdalać w nich aż miło ... Czyli do czasu aż się amunicja nie skończy .... Haaa
U nas to samo byłoby od strony Białorusi
Mzimu napisał/a:
źródło? nie wszędzie tak jest u nich.
wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-nielegalni-migranci-probowali-wed...
Karp w lidlu na promocji
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów