Grammont, Belgia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Grammont, Belgia
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chuj z tą lewacką Belgią. W Belgii to powinno się zrzucać ulotki na czarne dzielnice z informacjami co Belgowie robili w Kongo. Pewnie znaczna większość czarnych nawet nie wie kogo ma za sąsiadów
Kiedyś Belgowie ubogacali (Kongo). Teraz Belgów ubogacają....
U nas tez Pisiory przyjęły ponad milion takich inżynierów za ich czasów i to nielegalnie bo sprzedawali wizy pod stołem
odszukałbym ich żeby mi to zajeło kilka lati pojedynczo użył kałacha albo klamką 9 mm
PabllosSantoDaSilva napisał/a:
Dziś w Europie każdy może sobie przekopać białego niczym wyjść do sklepu po bułki. Za to biały u siebie nawet nie może urazić czarnego słownie.
Pamiętaj, że "plandemia" dała nam potężne narzędzie, miecz obosieczny. Z jednej strony kazali nam nosić kagańce, ale z drugiej, zwłaszcza teraz, w miejscach publicznych można bezkarnie zakrywać twarz maseczką i mówić, że jest się przeziębionym. Wszyscy klaszczą, chwalą za obywatelska postawę. To jest nowa twarz KKK - maseczka i można napierdalać murzynów anonimowo.
No i właśnie. Musimy robić wszystko, żeby i u nas takiego ścierwa nie było. Mamy swój kraj, bez negrozjebów, bez karaczaństwa jakim okazują się turbaniarze czy inne zjeby. Mogę wyjść z psem w nocy na dwór bez obawy że zostanę zgwałcony, przeorany, pobity i okradziony. Pod tym względem Polska jest spox. Pod innymi ssie po całości xD
czarne , pierdolone, nieroby. Sto lat temu jakby ktoś normalnemu europejczykowi powiedział co się będzie działo to nikt by w to nie uwierzył. Czarnuch co najwyżej mógł być przywiązany do pala i dostać wpierdol od swojego pana a teraz nie można nawet nazwać go czarnuchem w imię jakiejś popierdolonej tolerancji i politycznej poprawności. Tfu.
OldMann napisał/a:
Leopold II Koburg w grobie się przewraca
Król godzien szacunku. Kładł asfalt wprost perfekcyjnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów