Grammont, Belgia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Grammont, Belgia
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
z nimi sie nie rozmawia tylko strzela! ciezko pojac?
Wcale mi belgów nie żal!Pamiętacie ich "dowcip" po tragedii smoleńskiej?
Może jak już wszystkich tam przekopią to zaczną głosować na normalnych polityków...
Nie widziałem ale nasi nie gorsi, nie mniej przekopka im nie zaszkodzi
Caanonierka napisał/a:
Nie widziałem ale nasi nie gorsi, nie mniej przekopka im nie zaszkodzi
Odrazu trzech z buta bez honoru kopie leżącego
Leopold II Koburg w grobie się przewraca
ciekawostkihistoryczne.pl/2018/03/18/krew-10-milionow-ludzi-na-rekach-...
ciekawostkihistoryczne.pl/2018/03/18/krew-10-milionow-ludzi-na-rekach-...
i ta agresja, oni zwyczajnie nienawidzą białych, a te zjeby z zachodu ściągają ich kontenerami... ludzie tam już nigdy nie otworzą oczu i umrą z klapkami i poprawnością na oczach
Dziś w Europie każdy może sobie przekopać białego niczym wyjść do sklepu po bułki. Za to biały u siebie nawet nie może urazić czarnego słownie.
Organizowanie transportów murzynów z afryki sponsoruje Putin, bo tylko jemu zależy na destabilizacji europy.
Kurwa mać przecież to nie nasza wina, że jeden z drugim urodzili się w biedzie. Zawsze jeden czarny zacznie to zaraz zleci się stado frustratów by lać białego za to, że tej biedy nie doświadczył. Cieszę się, że żyje w białym, umiarkowanie rasistowskim kraju.
Kiedy będą filmiki z płonącymi oponami w Brukseli?
Nie wiem czy jest bardziej frajerskie zachowanie, niż te zareprezentowane przez opalonych na powyższym filmiku. Jeden typ nokautuje gościa z partyzanta, a reszta jak reakcja łańcuchowa, widzą, że typ leży już bezbronny, to podbiegają go kopać jeden za drugim. Zwierzęta i tyle
Czemu u małp jest taka zbiorowa agresja..... Idzie taki kurwa z plecakiem widzi jak umbappe kopie kogoś to też biegnie by gościa skopać a nawet nie wie o co chodzi i jaki jest tego cel .... kopnąć by kopnąć kurwa ? instynkt stadny ?
Za występy Króla Leopolda Belgom należy się taki wypierdol od naczelnych każdego dnia.
Belgijki już pewnie wskoczyły na karuzelę kolorowych kutasów więc wszystko jak należy.
Europa jest już skazana na cywilizacyjna zagładę i nie ma co się bulwersować tylko pić, palić i ruchać póki jeszcze jest co
Belgijki już pewnie wskoczyły na karuzelę kolorowych kutasów więc wszystko jak należy.
Europa jest już skazana na cywilizacyjna zagładę i nie ma co się bulwersować tylko pić, palić i ruchać póki jeszcze jest co
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów