Pełna automatyka, CTX gamma 2000 TC pokazuje swe możliwości.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Niezbyt długie ale dałem radę.
Ciekawe ilu z was ściślaczki będzie miało do czynienia z taką maszyną albo inną na jej poziomie
Grzesiu (Grzegorz.C) to jest zwierze kurwa jego mać jak nie skomentuje,to nie może spać.Hej czy widzisz tam Grzesia jak mu koment świeci,przypierdoooool mu gazetąąąąą więcej nie poleci(na główną).
Kolejny ścisłowczyk pogromca chujmanistów?
@up
Mam nadzieję że jest z tego jakiś pożytek większy niż z podawania śmieciowego żarcia Bo te nowoczesne maszynki też różne bywają jakościowo.
Mam nadzieję że jest z tego jakiś pożytek większy niż z podawania śmieciowego żarcia Bo te nowoczesne maszynki też różne bywają jakościowo.
Jakie koszta takiej maszyny? Wygląda na dobrą inwestycję. Pytam poważnie.
wielkie mecyje, mam taką na blacie w kuchni. taka maszyne mozna kupic w kazdym dobrym sklepie z maszynami
Koszta myślę że kosmiczne. Za 32 godziny piszę maturę, filmik obejrzałem cały, zajebiste
Grzegorz.C
@Avangardus
Kolejny ścisłowczyk pogromca chujmanistów?
Ogólnie podział na humanistów i ścisłowców to fikcja. Wymyślili to po prostu ludzie którzy sobie nie radzili z podstawami matematyki. Co wcale nie czyniło nikogo humanistą. Zarówno osoba o zainteresowaniach zwanych ogólnie humanistycznymi jak i osoba o zainteresowaniach z nauki ścisłej jak ma mózg to sobie poradzi w tym i tym. Niektórzy oczywiście mają większe predyspozycje do tworzenia dzieł literackich, do malowania itd. Ale to nie oznacza że ta osoba nie jest zdolna do radzenia sobie z naukami inżynierskimi. I tak samo w odwrotnym przypadku. "Ścisłowiec" może napisać wiersz i to bardzo dobry.
Po prostu jak ktoś ma mózg to sobie radzi lepiej lub gorzej we wszystkim. Jak ktoś nie ma mózgu to tworzy podziały i mówi że to drugie jest "be" a w tym pierwszym to on jest mistrz. Póki nie spotka kogoś kto w tym pierwszym faktycznie ma obycie/fach i udowodni takiemu bezmózgowi że po prostu ma słabo wyposażony mózg w zdolności rozumowania.
"Pozdro dla kumatych" czy jak to leciało..
A ja muszę na takim starym dziadostwie w pracy robić...
SiaraSiarzewski napisał/a:
Jakie koszta takiej maszyny? Wygląda na dobrą inwestycję. Pytam poważnie.
Wersja podstawowa trochę ponad 1 milion dolarów. Trzeba dodać narzędzia, oprawki itd. więc w 1,5 miliona $ powinno się zmieścić.
321haribo napisał/a:
Ale jak, tak bez chłodzenia cieczą?
Przede wszystkim ta stal to pewnie zwykłe St do filmiku pokazowego i do tego obroty na frezowanie od 7000/min w górę. Z pewnością drugiej takiej sztuki by nie zrobił bez chłodzenia na tych samych płytkach.
Fajna sprawa godzina pracy na takiej maszynie (nie w Polsce) pewnie kosztuje od 300Euro w górę.
tomciu1221 napisał/a:
A ja muszę na takim starym dziadostwie w pracy robić...
tak jak ja 3 osiówka na fanucu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów