📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
z dupy cena iphone 5 znalazlem na allegro za 2 499,00 zl
w iSpot kosztuje 2849 PLN... Co nie zmienia faktu, że jak zawsze ruchają polaczków w dupę bez wazeliny
Fish&chips kosztuje 6 funtów,chyba że trafilem na promocje
Zawsze i wszędzie polaków świat ruchać będzie
To proponuję taką wersję:
- przelot Modlin - Luton (plus taksówki w Polsce)
- przejazd Luton - Londyn
- przejazd City Thameslink - Covent Garden
- przejażdżka London Eye
- Fish & chips na mieście
- muzeum Madame Tussauds
W kieszeni zostaje 577 Funtów, które można lepiej spożytkować niż kupując przereklamowany napój dla snobów (to oczywiście kwestia gustu i smaku) i jeszcze bardziej przereklamowany telefon. To daje jakieś 3000 pln, które starczą na 2 weekendowe wypady do Madrytu oraz Marsylii.
- przelot Modlin - Luton (plus taksówki w Polsce)
- przejazd Luton - Londyn
- przejazd City Thameslink - Covent Garden
- przejażdżka London Eye
- Fish & chips na mieście
- muzeum Madame Tussauds
W kieszeni zostaje 577 Funtów, które można lepiej spożytkować niż kupując przereklamowany napój dla snobów (to oczywiście kwestia gustu i smaku) i jeszcze bardziej przereklamowany telefon. To daje jakieś 3000 pln, które starczą na 2 weekendowe wypady do Madrytu oraz Marsylii.
nie wiem o co chodzi z tymi cenami z kosmosu co podajecie, ale tutaj macie prawdziwe i zweryfikowane, nie piszę że jest "tanio", sprzęt jest niestety drogi jak cholera :/
store.apple.com/pl/browse/home/shop_iphone/family/iphone/iphone5
store.apple.com/pl/browse/home/shop_iphone/family/iphone/iphone5
Ja pierdole tyle gadania o telefonie. Nie wiem jak wy ale ja z telefonu dzwonie głównie i wysyłam smsy czasem. Jakbym chciał zrobić zdj., wziąłbym aparat, jakbym chciał nagrać film, wziąłbym kamerę, jak chcę sobie posłuchać muzy, biorę mp3 KURWA! Pojebani ludzie kupują szpan i nic więcej.
Jak można dać tyle pieniędzy za głupi telefon... Ludziom się w dupach poprzewracało
Po pierwsze: bilet kolejowy z Luton - 14,50 w jedną stronę
Po drugie: zostajemy w Londynie czy za darmo lecimy do Wafki, bo cena też jest w jedną stronę...
Po trzecie: trzeba być zdrowo pierdolniętym w dekiel, żeby po cegiełke do dzwonienia zapierdalać do Lodnynu...
Po drugie: zostajemy w Londynie czy za darmo lecimy do Wafki, bo cena też jest w jedną stronę...
Po trzecie: trzeba być zdrowo pierdolniętym w dekiel, żeby po cegiełke do dzwonienia zapierdalać do Lodnynu...
tomqj napisał/a:
No, jakby o to w tym temacie chodziło..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów