📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Może Cię to zdziwi, ale nawet jak je straż przybrzeżna wyłowi, to kozy im za dużo nie powiedzą...
nowynick napisał/a:
może Cię to zdziwi, ale koza to nie paczka z amfetaminą i nie idzie na dno jak kotwica...
Chodzi im o zatrzymanie pościgu z wykorzystaniem przepisów, każących ratować ludzi za burtą. Zanim straż wybrzeża sprawdzi, że to kozy, a nie ludzie, to minie wystarczająco dużo czasu, by przemytnicy uciekli. Frontex i podobne formacje muszą niestety dostosować strategię i włączać do pościgów jednostki podążające kilwaterem jednostki pościgowej, żeby ratować ewentualnych MOBów.
Średnio 1 na sekundę ładnie się zwijał Ale jedno mnie bawi koleś tak się spiął pozbywał się dowodów przemytu a inny debil nagrał jak gość towar za burtę wypierdala cfani f huj
ruddie napisał/a:
Może to kogoś zdziwi, ale kozy się przemyca. Jak podpływa straż przybrzeżna, to najprościej pozbyć się dowodu. Więc hastalawista
Masz jakieś doświadczenia w tej materii?
Dostają drugą szansę na nowe, lepsze życie. Jeśli dopłyną.
Sternikiem była ta pedalska pizda, Gruby, z filmu o sikaniu na dziewczynę. Po raz kolejny zacierał ślady gwałtu.
Oni już tak mają że koza robi out ze związku bo już nie dziewica
Czy kozy dopłyną do lądu? Oto pytanie na teraz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów