Przez cyganów dla odmiany
Przez cyganów dla odmiany
Cyganie są wszedzie od zawsze. Jak odpady, szczury, odchody, choroby, wirusy, śmieci. Taki folklor.
najgorsze co żyje na ziemi ...
mieszkam w UK od 2009 roku i pamiętam jak chodzilem co college jeszcze to taki ciapak mnie wkurwiał i takie angola. Ten nic dał sie poniżać ja powiedziałem jasno że jak mnie nie zostawi w spokoju to bedzie musiał żuć gume palcami bo mu wyjebie wszystkie zeby.
Nawet nauczyciekla w szoku. A potem krążyły pogloski ze jestem rasistą xD ej ale miałem spokoj a tamten brudas dalej gnębił anglików bo sie bali
nie wiem dlaczego Anglicy boją sie dac wmorde czy to cyganom czy czarnym albo ciapatym
mieszkam w UK od 2009 roku i pamiętam jak chodzilem co college jeszcze to taki ciapak mnie wkurwiał i takie angola. Ten nic dał sie poniżać ja powiedziałem jasno że jak mnie nie zostawi w spokoju to bedzie musiał żuć gume palcami bo mu wyjebie wszystkie zeby.
Nawet nauczyciekla w szoku. A potem krążyły pogloski ze jestem rasistą xD ej ale miałem spokoj a tamten brudas dalej gnębił anglików bo sie bali
Ja mieszkałem i pracowałem w jukej od 2003 roku i już wtedy dowcipy o kolorowych opowiadało się w gronie wtajemniczonych. Nie mniej jednak nie miałem zahamowań żeby, jak była tak potrzeba a było ich mnóstwo, zjebać brudasa pomimo, że wszędzie były porozwieszane banery Watch Your Race Relations
Żeby muchy nie siadały na pannę młodą.
Cyganie to już od dawna byli na wyspach brytyjskich, to akurat nic dla nich nowego
Ale to nie ci sami co u nas. Mają korzenie irlandzkie i z wschodnioeuropejskimi Cyganami wspólnego tylko tyle, że jeżdżą z miejsca na miejsce i kradną. Ale co ciekawe, nie żebrzą. A ci na filmie są przyjezdni, z Rumunii, Słowacji albo Węgier.
Cyganie są wszedzie od zawsze. Jak odpady, szczury, odchody, choroby, wirusy, śmieci. Taki folklor.
Ale niektórych chorób udało się nam pozbyć. Tylko trzeba trochę konsekwencji i samozaparcia.
Cyganie to już od dawna byli na wyspach brytyjskich, to akurat nic dla nich nowego
Jesteś w grubym błędzie, Cyganów już nie ma nigdzie, ani w Polsce, ani na Wyspach. Według najbardziej aktualnych informacji zostali wyparci przez Romów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów